Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Fusiion Bayer olimpic
433 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 19.1
excellent Schieten average
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Devia passt de bal in één keer door. Brailowski is nu in balbezit. Brailowski passt de bal in één keer door. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

2e minuut.
Llofrin is nu in balbezit. Llofrin geeft een lange en hoge pass. Fuchtner kopt de bal weg. Zidane rent richting de bal. Zidane geeft de bal voor. da Costa bokst de bal weg. Fuchtner is nu in balbezit. Fuchtner geeft een hoge lob. Morandi kopt de bal weg. Roselló is nu in balbezit. Roselló geeft een lange en hoge pass. da Costa bokst de bal weg. Devia rent richting de bal. Devia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - Bayer olimpic 1:0

6e minuut.
Devia heeft problemen om de bal te vangen. Devia passt de bal zonder na te denken. Llofrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Llofrin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - Bayer olimpic 2:0

10e minuut.
Devia passt de bal met de wreef. Roselló rent richting de bal. Roselló probeert naar een medespeler te passen. Devia rent richting de bal. Devia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Gallego is nu in balbezit. Roselló onderschept slim de pass. Roselló passt de bal in één keer door. Devia is nu in balbezit. Devia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
da Costa met een harde bal richting middenveld. Daar is Zubieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roselló met een sublieme pass. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - Bayer olimpic 3:0

12e minuut.
Carranza rent richting de bal. Carranza passt de bal met de wreef. Daar is Gallego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devia is nu in balbezit. Devia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Carranza heeft problemen om de bal te vangen. Carranza geeft een lange en hoge pass. Devia kopt de bal weg. Klungelig pakt Llofrin de bal. Llofrin schiet op doel. da Costa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - Bayer olimpic 4:0

17e minuut.
Devia draait met de bal, schiet en ... da Costa speelt de bal door. Llofrin kopt de bal weg. Devia heeft problemen om de bal te vangen. Devia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Llofrin rent richting de bal. Llofrin passt de bal zonder na te denken. Devia is nu in balbezit. Devia schiet op doel. Na een snelle pass probeert Beron de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Zidane raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tito komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Kant bereikt de bal nog maar net als eerste. Kant passt de bal zonder na te denken. Devia heeft problemen om de bal te vangen. Devia schiet op doel. da Costa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - Bayer olimpic 5:0

24e minuut.
Zubieta geeft de bal voor. Inworp. Carranza met een snelle inworp. Brailowski rent richting de bal. Brailowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Beron heeft problemen om de bal te vangen. da Costa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Fuchtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia onderschept slim de pass. Devia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - Bayer olimpic 6:0

27e minuut.
Devia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Llofrin de bal. Llofrin passt de bal in één keer door. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia schiet op doel. Paal! da Costa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Brailowski is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Longardo geeft de bal voor. Tito kopt de bal weg. Llofrin speelt de bal door. Devia rent richting de bal. Devia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gallego rent richting de bal. Llofrin verovert de bal door een tackle van achteren. Llofrin passt de bal in één keer door. Devia rent richting de bal. Devia haalt uit met een fantastische trap. da Costa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Daar is Refatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llofrin is nu in balbezit. Llofrin geeft de bal voor. Devia is nu in balbezit. Beron bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Carranza passt de bal zonder na te denken. Daar is Devia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devia passt de bal met de wreef. Llofrin rent richting de bal. Llofrin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Gallego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devia is nu in balbezit. Devia schiet op doel. da Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Beron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llofrin geeft een lange en hoge pass. Devia heeft problemen om de bal te vangen. Devia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Carranza met een sublieme pass. Daar is Devia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llofrin rent richting de bal. Devia is nu in balbezit. Devia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Llofrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Llofrin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - Bayer olimpic 7:0

40e minuut.
Broglia probeert naar een medespeler te passen. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Beron bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia onderschept slim de pass. Devia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Carranza passt de bal met de wreef. Brailowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brailowski passt de bal met de wreef. Devia is nu in balbezit. Devia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - Bayer olimpic 8:0

43e minuut.
Beron rent richting de bal. Beron geeft een hoge lob. Tito kopt de bal weg. Llofrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Llofrin geeft een hoge lob. da Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Fusiion 15%, Bayer olimpic 85%.
La Fusiion - Bayer olimpic 8:0

47e minuut.
Brailowski probeert naar een medespeler te passen. Beron rent richting de bal. Llofrin verovert de bal door een tackle van achteren. Llofrin met een sublieme pass. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - Bayer olimpic 9:0

49e minuut.
Doeltrap. Fuchtner met een harde bal richting middenveld. Roselló kopt de bal weg. Devia is nu in balbezit. Devia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Klungelig pakt Zubieta de bal. Roselló bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselló geeft een lange en hoge pass. Fuchtner probeert naar een medespeler te passen. Carranza geeft de bal voor. da Costa bokst de bal weg.

56e minuut.
Kant onderschept slim de pass. Carranza rent richting de bal. Carranza passt de bal met de wreef. Brailowski rent richting de bal. Brailowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Roselló probeert naar een medespeler te passen. Llofrin is nu in balbezit. Llofrin passt de bal zonder na te denken. Devia rent richting de bal. Devia schiet op doel. da Costa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Zubieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselló verovert de bal door een tackle van achteren. Roselló passt de bal zonder na te denken. Llofrin heeft problemen om de bal te vangen. Llofrin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
da Costa trapt de bal weg. Daar is Zubieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carranza probeert naar een medespeler te passen. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - Bayer olimpic 10:0

75e minuut.
Roselló probeert naar een medespeler te passen. Devia is nu in balbezit. Llofrin is nu in balbezit. Llofrin haalt uit met een fantastische trap. da Costa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Gallego probeert naar een medespeler te passen. Tito bereikt de bal nog maar net als eerste. Tito passt de bal in één keer door. Llofrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Llofrin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Carranza met een sublieme pass. Gallego is nu in balbezit. Brailowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brailowski krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Roselló speelt de bal door. Devia is nu in balbezit. Devia passt de bal in één keer door. Llofrin rent richting de bal. Llofrin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Roselló rent richting de bal. Roselló passt de bal met de wreef. Devia is nu in balbezit. Llofrin is nu in balbezit. Llofrin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - Bayer olimpic 11:0

86e minuut.
Carranza probeert naar een medespeler te passen. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia passt de bal met de wreef. Daar is Brailowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brailowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
da Costa met een harde bal richting middenveld. Carranza kopt de bal weg. Llofrin met een sublieme pass. Devia controleert de bal met de borst. Devia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fusiion - Bayer olimpic 12:0

89e minuut.
Devia speelt de bal door. Brailowski is nu in balbezit. Brailowski passt de bal zonder na te denken. Devia is nu in balbezit. Devia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Doeltrap. da Costa met een harde bal richting middenveld. Carranza kopt de bal weg. Brailowski is nu in balbezit. Brailowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Fusiion 14%, Bayer olimpic 86%.
La Fusiion - Bayer olimpic 12:0