Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rikary Danu f.c
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
5 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Falcón met een snelle inworp. Catari bereikt de bal nog maar net als eerste. Catari passt de bal in één keer door. Pinto rent richting de bal. Pinto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Scolari is nu in balbezit. Alen is nu in balbezit. Alen passt de bal in één keer door. Tarallo heeft problemen om de bal te vangen. Tarallo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Catari rent richting de bal. Scolari onderschept slim de pass. Scolari passt de bal in één keer door. Tarallo is nu in balbezit. Tarallo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rikary - Danu f.c 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rikary 35%, Danu f.c 65%.
Rikary - Danu f.c 1:0

52e minuut.
Scolari geeft een lange en hoge pass. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas geeft een hoge lob. Rioja rent richting de bal. Rioja haalt uit met een fantastische trap. Iglesias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Rioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios verovert de bal door een tackle van achteren. Berrios met een sublieme pass. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bobadilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rikary 45%, Danu f.c 55%.
Rikary - Danu f.c 1:0