Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manya uy La Fusiion
Normal Tactiek 433
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 54.9
poor Schieten excellent
weak Passen solid
hopeless Verdedigen adequate


2e minuut.
Devia onderschept slim de pass. Devia passt de bal met de wreef. Carranza rent richting de bal. Carranza geeft een lange en hoge pass. Llofrin springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Devia is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Manya uy - La Fusiion 0:1

4e minuut.
Tito passt de bal met de wreef. Llofrin is nu in balbezit. Llofrin geeft de bal voor. Devia rent richting de bal. Devia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manya uy - La Fusiion 0:2

6e minuut.
Merouço verovert de bal door een tackle van achteren. Merouço passt de bal in één keer door. Kant met een sublieme pass. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daners raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jauregui komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Brailowski rent richting de bal. Talavera onderschept slim de pass. Talavera passt de bal met de wreef. Devia is nu in balbezit. Devia haalt uit met een fantastische trap. Carral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manya uy - La Fusiion 0:3

14e minuut.
Llofrin is nu in balbezit. Llofrin passt de bal zonder na te denken. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia verovert de bal door een tackle van achteren. Devia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manya uy - La Fusiion 0:4

19e minuut.
Llofrin onderschept slim de pass. Llofrin passt de bal met de wreef. Brailowski is nu in balbezit. Brailowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Devia de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kant geeft de bal voor. Brailowski rent richting de bal. Brailowski geeft de bal voor. Llofrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Llofrin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

24e minuut.
Llofrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Llofrin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Devia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devia haalt uit met een fantastische trap. Carral maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manya uy - La Fusiion 0:5

29e minuut.
Arana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montalvan rent richting de bal. Llofrin begaat een overtreding. Llofrin krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Roselló speelt de bal door. Llofrin rent richting de bal. Llofrin geeft een lange en hoge pass. Devia is nu in balbezit. Devia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manya uy - La Fusiion 0:6

39e minuut.
Carral met een sublieme pass. Roselló kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Devia de bal onder controle te krijgen. Brailowski is nu in balbezit. Brailowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Llofrin is nu in balbezit. Llofrin schiet op doel. Carral maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manya uy - La Fusiion 0:7

44e minuut.
Tito speelt de bal door. Llofrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Llofrin passt de bal met de wreef. Devia is nu in balbezit. Devia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Brailowski onderschept slim de pass. Brailowski passt de bal zonder na te denken. Pineda is nu in balbezit. Devia onderschept slim de pass. Devia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manya uy 70%, La Fusiion 30%.
Manya uy - La Fusiion 0:7

51e minuut.
Devia kopt de bal weg. Daar is Llofrin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llofrin passt de bal met de wreef. Devia is nu in balbezit. Devia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manya uy - La Fusiion 0:8

62e minuut.
Llofrin heeft problemen om de bal te vangen. Montalvan rent richting de bal. Llofrin begaat een overtreding. Llofrin krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

63e minuut.
Jauregui geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roselló geeft een lange en hoge pass. Devia maakt een snoekduik en kopt de bal. Carral bokst de bal weg.

63e minuut.
Pineda geeft een hoge lob. Merouço kopt de bal weg. Talavera kan de bal niet met de borst controleren. Roselló is nu in balbezit. Roselló schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manya uy - La Fusiion 0:9

65e minuut.
Carral met een harde bal richting middenveld. Roselló kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Devia de bal onder controle te krijgen. Brailowski rent richting de bal. Brailowski draait met de bal, schiet en ... Carral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Iturralde is nu in balbezit. Paciaciak onderschept slim de pass. Paciaciak probeert naar een medespeler te passen. Devia rent richting de bal. Devia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manya uy - La Fusiion 0:10

69e minuut.
Tito met een snelle inworp. Roselló geeft een lange en hoge pass. Devia bereikt de bal nog maar net als eerste. Devia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manya uy - La Fusiion 0:11

72e minuut.
Kant met een sublieme pass. Brailowski is nu in balbezit. Brailowski passt de bal in één keer door. Devia rent richting de bal. Devia draait met de bal, schiet en ... Carral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Manya uy - La Fusiion 0:12

79e minuut.
Kant geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arana de bal. Devia is nu in balbezit. Devia draait met de bal, schiet en ... Carral maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manya uy - La Fusiion 0:13

85e minuut.
Paciaciak passt de bal met de wreef. Daar is Merouço, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merouço geeft een hoge lob. Devia is nu in balbezit. Devia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manya uy - La Fusiion 0:14

87e minuut.
Carral trapt de bal weg van het doel. Roselló probeert naar een medespeler te passen. Daar is Montalvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devia rent richting de bal. Devia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manya uy 77%, La Fusiion 23%.
Manya uy - La Fusiion 0:14