Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LaBolsa FC Greensocks
Normal Tactiek ultima
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 34.6
poor Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


5e minuut.
Torres is nu in balbezit. Torres geeft een lange en hoge pass. Rígoli kopt de bal weg. Klungelig pakt Mikita de bal. Mikita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LaBolsa FC - Greensocks 0:1

9e minuut.
Aelbrechts met een sublieme pass. Rakowski is nu in balbezit. Rakowski geeft de bal voor. Yiğitata rent richting de bal. Yiğitata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LaBolsa FC - Greensocks 0:2

10e minuut.
Bošotin heeft problemen om de bal te vangen. Yiğitata bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fabre krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Tuchewicz speelt de bal door. Mikita rent richting de bal. Mikita draait met de bal, schiet en ... Charlone probeert de bal aan de voet te houden. Piña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaBolsa FC - Greensocks 0:3

18e minuut.
Kitek met een sublieme pass. Mikita bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikita passt de bal met de wreef. Yiğitata is nu in balbezit. Yiğitata schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaBolsa FC - Greensocks 0:4

20e minuut.
Yiğitata is nu in balbezit. Yiğitata met een sublieme pass. Mikita bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Galindo speelt de bal door. Yiğitata is nu in balbezit. Yiğitata met een sublieme pass. Mikita bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikita draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Salces probeert naar een medespeler te passen. Bošotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošotin passt de bal zonder na te denken. Yiğitata bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tuchewicz rent richting de bal. Bošotin probeert naar een medespeler te passen. Charlone rent richting de bal. Mikita verovert de bal door een tackle van achteren. Mikita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Kitek met een snelle inworp. Tuchewicz geeft een lange en hoge pass. Yiğitata maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaBolsa FC 73%, Greensocks 27%.
LaBolsa FC - Greensocks 0:4

47e minuut.
Torres kopt de bal weg. Mikita is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piazza. Mikita moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mikita kan niet meer verder spelen. Corena komt het veld opgelopen. Cienciała zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Charlone probeert de bal met de borst te controleren. Yiğitata is nu in balbezit. Yiğitata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LaBolsa FC - Greensocks 0:5

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gallego komt het veld opgelopen. Damonte komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Tuchewicz probeert naar een medespeler te passen. Corena is nu in balbezit. Corena passt de bal met de wreef. Yiğitata rent richting de bal. Yiğitata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kitek passt de bal met de wreef. Charlone rent richting de bal. Corena probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yiğitata de bal. Yiğitata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ayaviri is nu in balbezit. Yiğitata onderschept slim de pass. Yiğitata geeft de bal voor. Bošotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošotin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LaBolsa FC - Greensocks 0:6

57e minuut.
Kitek speelt de bal door. Charlone bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitata onderschept slim de pass. Bošotin is nu in balbezit. Bošotin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pérez Burrull trapt de bal weg. Corena kopt de bal weg. Klungelig pakt Charlone de bal. Bošotin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Inworp. Gallego met de inworp. Yiğitata bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitata geeft de bal voor. Torres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anchen komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ayaviri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallego verovert de bal door een tackle van achteren. Gallego probeert naar een medespeler te passen. Yiğitata is nu in balbezit. Yiğitata geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bošotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošotin draait met de bal, schiet en ... Piña probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

87e minuut.
Corena passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Charlone de bal. Ayaviri rent richting de bal. Yiğitata bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tuchewicz onderschept slim de pass. Corena met een sublieme pass. Bošotin is nu in balbezit. Bošotin schiet op doel. Piña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LaBolsa FC - Greensocks 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaBolsa FC 74%, Greensocks 26%.
LaBolsa FC - Greensocks 0:7