Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Podrida F.C. Boros
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 17.5
solid Schieten poor
average Passen weak
weak Verdedigen hopeless


4e minuut.
Pastor rent richting de bal. Pastor passt de bal met de wreef. Daar is Jauhia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krúl rent richting de bal. Krúl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Jauhia met een sublieme pass. Jaśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaśkiewicz passt de bal zonder na te denken. Krúl rent richting de bal. Krúl haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Munhoz kopt de bal weg. Krúl probeert de bal aan de voet te houden. Adinolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krúl onderschept slim de pass. Krúl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Podrida F.C. - Boros 1:0

14e minuut.
Espárrago verovert de bal door een tackle van achteren. Espárrago passt de bal zonder na te denken. Krúl rent richting de bal. Krúl haalt uit met een fantastische trap. Faber probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Adinolfi passt de bal in één keer door. Fromm probeert naar een medespeler te passen. Jaśkiewicz speelt de bal door. Krúl is nu in balbezit. Krúl draait met de bal, schiet en ... Paz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Jauhia rent richting de bal. Matero verovert de bal door een tackle van achteren. Borhardt verovert de bal door een tackle van achteren. Jauhia is nu in balbezit. Jauhia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Maríusson geeft een hoge lob. Krúl bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Borhardt neemt de hoekschop. Krúl springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Borhardt speelt de bal door. Krúl is nu in balbezit. Matero is nu in balbezit. Jauhia rent richting de bal. Jauhia schiet op doel. Paz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podrida F.C. 28%, Boros 72%.
Podrida F.C. - Boros 1:0

49e minuut.
Fromm onderschept slim de pass. Jaśkiewicz rent richting de bal. Adinolfi is nu in balbezit. Jaśkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jaśkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Fromm bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor is nu in balbezit. Pastor geeft een hoge lob. Krúl krijgt zijn hoofd ertegen. Paz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Podrida F.C. - Boros 2:0

57e minuut.
Krúl raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kucz komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Munhoz is nu in balbezit. Munhoz speelt de bal door. Pastor speelt de bal door. Kucz is nu in balbezit. Kucz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Podrida F.C. - Boros 3:0

61e minuut.
Adinolfi is nu in balbezit. Adinolfi passt de bal met de wreef. Espárrago rent richting de bal. Jauhia is nu in balbezit. Jauhia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Podrida F.C. - Boros 4:0

68e minuut.
Raffo met een sublieme pass. Munhoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Munhoz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kucz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pastor heeft problemen om de bal te vangen. Fromm rent richting de bal. Fromm met een sublieme pass. Kucz is nu in balbezit. Kucz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz passt de bal met de wreef. Jauhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauhia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Podrida F.C. - Boros 5:0

75e minuut.
Munhoz kopt de bal weg. Faber controleert de bal met de borst. Jauhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauhia draait met de bal, schiet en ... Paz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Podrida F.C. - Boros 6:0

78e minuut.
Jauhia rent richting de bal. Espárrago onderschept slim de pass. Espárrago passt de bal in één keer door. Kucz is nu in balbezit. Kucz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Podrida F.C. - Boros 7:0

85e minuut.
Maríusson onderschept slim de pass. Maríusson geeft een hoge lob. Jauhia heeft problemen om de bal te vangen. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podrida F.C. 29%, Boros 71%.
Podrida F.C. - Boros 7:0