Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monteria F.C. Sahagún FC
DIRAN Tactiek 523WPress
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
8 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
70.7 gemiddelde waardering 77.1
formidabel Schieten wonderbaarlijk
formidabel Passen wonderbaarlijk
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


10e minuut.
Souza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski passt de bal zonder na te denken. Żywioł rent richting de bal. Żywioł geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Żywioł controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Coral Rosero maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Piedade geeft een hoge lob. Avelino rent richting de bal. Avelino schiet op doel. Kárász probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coral Rosero heeft problemen om de bal te vangen. Żywioł is nu in balbezit. Żywioł draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monteria F.C. - Sahagún FC 0:1

31e minuut.
Botero verovert de bal door een tackle van achteren. Botero geeft een lange en hoge pass. Monzón is nu in balbezit. Monzón geeft een lange en hoge pass. Avelino krijgt zijn hoofd ertegen. Kárász verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coral Rosero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lugo komt het veld opgelopen. Avelino neemt de penalty, wat een uithaal! Kárász probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteria F.C. - Sahagún FC 0:2

33e minuut.
Watson kopt de bal weg. Kościecha rent richting de bal. İşkodra onderschept slim de pass. Watson rent richting de bal. Watson schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Babino bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyiğit geeft een lange en hoge pass. Avelino rent richting de bal. Avelino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteria F.C. - Sahagún FC 0:3

37e minuut.
Babino geeft een lange en hoge pass. Panagoulis rent richting de bal. İşkodra verovert de bal door een tackle van achteren. İşkodra haalt uit met een fantastische trap. Banjac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteria F.C. - Sahagún FC 1:3

42e minuut.
Watson is nu in balbezit. Kościecha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Watson raakt geblesseerd tijdens het duel. İşkodra legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteria F.C. - Sahagún FC 2:3

44e minuut.
Botero geeft een hoge lob. Bravo kopt de bal weg. Służewski met een sublieme pass. Żywioł is nu in balbezit. Żywioł schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monteria F.C. 61%, Sahagún FC 39%.
Monteria F.C. - Sahagún FC 2:3

46e minuut.
Cielecki komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Koçyiğit rent richting de bal. Cielecki verovert de bal door een tackle van achteren. Cielecki passt de bal zonder na te denken. Watson is nu in balbezit. Watson haalt uit met een fantastische trap. Banjac bokst de bal weg.

47e minuut.
Cielecki neemt de hoekschop. Watson heeft problemen om de bal te vangen. Watson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kościecha de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monteria F.C. - Sahagún FC 3:3

49e minuut.
Avelino rent richting de bal. Lugo verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Monzón zal de hoekschop nemen. Żywioł krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteria F.C. - Sahagún FC 3:4

54e minuut.
Monzón geeft een hoge lob. Lugo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Avelino kopt de bal weg. Żywioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywioł draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Yutong probeert naar een medespeler te passen. Kallionpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallionpää met een sublieme pass. Watson rent richting de bal. Watson haalt uit met een fantastische trap. Banjac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Inworp. Oviedo komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Klungelig pakt Kiepur de bal. Yutong bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino is nu in balbezit. Avelino draait met de bal, schiet en ... Kárász maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Służewski is nu in balbezit. Służewski passt de bal in één keer door. Monzón rent richting de bal. Monzón geeft een lange en hoge pass. Avelino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteria F.C. - Sahagún FC 3:5

68e minuut.
Kiepur kopt de bal weg. Kallionpää rent richting de bal. Botero onderschept slim de pass. Botero geeft de bal voor. Avelino springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Służewski is nu in balbezit. Służewski passt de bal met de wreef. Żywioł is nu in balbezit. Żywioł draait met de bal, schiet en ... Kárász maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteria F.C. - Sahagún FC 3:6

70e minuut.
Kwilosz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Służewski probeert naar een medespeler te passen. Kwilosz is nu in balbezit. Kwilosz passt de bal in één keer door. Avelino rent richting de bal. Avelino haalt uit met een fantastische trap. Kárász kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Bravo geeft de bal voor. Watson controleert de bal met de borst. Koçyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Koçyiğit geeft de bal voor. Avelino krijgt zijn hoofd ertegen. Kárász probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kwilosz rent richting de bal. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteria F.C. - Sahagún FC 3:7

77e minuut.
Kárász kopt de bal weg. Służewski probeert naar een medespeler te passen. Avelino probeert naar een medespeler te passen. Botero rent richting de bal. Botero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteria F.C. - Sahagún FC 3:8

87e minuut.
Tekiralan kopt de bal weg. Służewski met een sublieme pass. Monzón is nu in balbezit. Monzón geeft een hoge lob. Kwilosz krijgt zijn hoofd ertegen. Kárász kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yutong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yutong geeft een hoge lob. Panagoulis geeft de bal voor. Avelino springt en kopt de bal. Kárász maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteria F.C. - Sahagún FC 3:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monteria F.C. 70%, Sahagún FC 30%.
Monteria F.C. - Sahagún FC 3:9