Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
redemption team Rodamonte
ANIBAL Tactiek T4A1232
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
70.7 gemiddelde waardering 70.7
excellent Schieten very good
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


7e minuut.
Klungelig pakt Secară de bal. Secară geeft een lange en hoge pass. Neagoe krijgt zijn hoofd ertegen. Jakuczun werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Rantakoivu verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Arteaga passt de bal met de wreef. Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară probeert naar een medespeler te passen. Neagoe rent richting de bal. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. Jakuczun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Holmes Otero rent richting de bal. Holmes Otero passt de bal met de wreef. Marina rent richting de bal. Marina haalt uit met een fantastische trap. Santoya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Rodamonte 0:1

25e minuut.
Quintana Fernández speelt de bal door. Secară is nu in balbezit. Secară passt de bal in één keer door. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Padilla rent richting de bal. Padilla passt de bal zonder na te denken. Valdelamar met een sublieme pass. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina schiet op doel. Santoya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Vindel met een sublieme pass. Holmes Otero heeft problemen om de bal te vangen. Numpaque begaat een overtreding. Numpaque krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Vindel geeft de bal voor. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana Fernández maakt een afschuwelijke overtreding. Marina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vindel wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redemption team 44%, Rodamonte 56%.
redemption team - Rodamonte 0:1

52e minuut.
Inworp. Padilla komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jakuczun niet meer kan verder spelen. Tấn Trương komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Neagoe is nu in balbezit. Numpaque is nu in balbezit. Valdelamar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valdelamar krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintos begaat een overtreding. Secară is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Basarić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Secară kopt de bal weg. Neagoe rent richting de bal. Neagoe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Basarić probeert naar een medespeler te passen. Gordo rent richting de bal. Gordo geeft een lange en hoge pass. Navarro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Secară geeft een hoge lob. Daar is Padilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. Tấn Trương probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
redemption team - Rodamonte 1:1

85e minuut.
Vindel is nu in balbezit. Quintana Fernández maakt een afschuwelijke overtreding. Vindel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valdelamar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marina kopt de bal weg. Holmes Otero is nu in balbezit. Holmes Otero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redemption team 43%, Rodamonte 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
redemption team - Rodamonte 1:1