Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heroicos FC Guerreros FC
4222 I Tactiek Viaje 2.0
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
69.9 gemiddelde waardering 63.4
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


1e minuut.
Camus passt de bal met de wreef. Ariza geeft de bal voor. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán draait met de bal, schiet en ... Bernal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroicos FC - Guerreros FC 1:0

7e minuut.
Caminoli geeft een hoge lob. Cantillo kopt de bal weg. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer geeft een hoge lob. Cantillo krijgt zijn hoofd ertegen. Ariza bokst de bal weg.

19e minuut.
Ferrer is nu in balbezit. Ariza maakt een afschuwelijke overtreding. Ferrer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sfakianakis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cantillo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heroicos FC - Guerreros FC 1:1

35e minuut.
Peracchi speelt de bal door. Giménez rent richting de bal. Giménez met een sublieme pass. Galán is nu in balbezit. Galán schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Malagón geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sfakianakis geeft de bal voor. Cantillo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Ariza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroicos FC 55%, Guerreros FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heroicos FC - Guerreros FC 1:1

48e minuut.
Ferrer rent richting de bal. Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferrer. Ferrer krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Guasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Guasca geeft een hoge lob. Alt onderschept slim de pass. Modesto is nu in balbezit. Modesto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Camus geeft de bal voor. Galán rent richting de bal. Canjels tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galán raakt geblesseerd tijdens het duel. Peracchi komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bernal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Galán krijgt zijn hoofd ertegen. Bernal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abacciolo komt het veld opgelopen. Tobón komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Tobón verovert de bal door een tackle van achteren. Tobón speelt de bal door. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer geeft een lange en hoge pass. Cantillo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroicos FC - Guerreros FC 1:2

87e minuut.
Abacciolo verovert de bal door een tackle van achteren. Tobón rent richting de bal. Tobón probeert naar een medespeler te passen. Cantillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroicos FC 43%, Guerreros FC 57%.
Heroicos FC - Guerreros FC 1:2