Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SuperNova FC Monteria F.C.
Revólver Ocelot Tactiek Milcester
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 7
7 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
68.9 gemiddelde waardering 72.2
solide Schieten formidabel
formidabel Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Amézquita bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu onderschept slim de pass. Alzate is nu in balbezit. Alzate draait met de bal, schiet en ... Kárász maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperNova FC - Monteria F.C. 1:0

8e minuut.
Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu geeft de bal voor. Pintea rent richting de bal. Pintea geeft de bal voor. Herreño maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Carthy speelt de bal door. Souza is nu in balbezit. Souza passt de bal zonder na te denken. İşkodra rent richting de bal. İşkodra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Souza passt de bal met de wreef. Cielecki is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cielecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Watson maakt een snoekduik en kopt de bal. Prieur bokst de bal weg.

34e minuut.
Kallionpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzate tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kallionpää is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kallionpää met een snel genomen vrije trap. Carthy kopt de bal weg. Pintea geeft een hoge lob. Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu draait met de bal, schiet en ... Kárász verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperNova FC 50%, Monteria F.C. 50%.
SuperNova FC - Monteria F.C. 1:0

47e minuut.
Pintea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallionpää tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pintea raakt geblesseerd tijdens het duel. Robledo met een snel genomen vrije trap. Herreño kopt de bal weg. Kiepur is nu in balbezit. Dumitraşcu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitraşcu haalt uit met een fantastische trap. Kárász verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Bravo neemt vlug de vrije trap. Watson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanabria. Watson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. İşkodra wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. İşkodra rent richting de bal. Robledo begaat een overtreding. Robledo krijgt een gele kaart. Cielecki kopt de bal weg. Cruz is nu in balbezit. Watson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Watson krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Cielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cielecki probeert naar een medespeler te passen. Sanabria onderschept slim de pass. Watson rent richting de bal. Watson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Babino is nu in balbezit. Babino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SuperNova FC - Monteria F.C. 1:1

60e minuut.
Dumitraşcu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Galletti komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oviedo komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Pintea bereikt de bal nog maar net als eerste. Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pintea. Pintea krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Buitenspel voor Dumitraşcu. Goede buitenspelval van de verdediging. Agustín komt het veld opgelopen. Arteaga komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kallionpää speelt de bal door. Souza rent richting de bal. Souza passt de bal in één keer door. Cielecki rent richting de bal. Cielecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Agustín kan de bal niet met de borst controleren. Bravo is nu in balbezit. Agustín onderschept slim de pass. Agustín draait met de bal, schiet en ... Kárász werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperNova FC - Monteria F.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperNova FC 41%, Monteria F.C. 59%.
SuperNova FC - Monteria F.C. 2:1