Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerreros FC Rodamonte
JJ 2D Champ Tactiek T4A1232
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
66.9 gemiddelde waardering 71.4
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


11e minuut.
Valdelamar is nu in balbezit. Valdelamar passt de bal in één keer door. Vindel is nu in balbezit. Vindel geeft een lange en hoge pass. Marina maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Vindel met de inworp. Valdelamar is nu in balbezit. Valdelamar passt de bal zonder na te denken. Vindel heeft problemen om de bal te vangen. Vindel geeft een hoge lob. Bernal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Sfakianakis verovert de bal door een tackle van achteren. Sfakianakis geeft de bal voor. Cantillo geeft een hoge lob. Navarro rent richting de bal. Zuñiga verovert de bal door een tackle van achteren. D`Alberto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Ávila passt de bal zonder na te denken. Ferrer is nu in balbezit. Pintos begaat een overtreding. Pintos krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Ferrer kopt de bal weg. Cantillo controleert de bal met de borst. Kelly legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cantillo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cantillo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cantillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Navarro is nu in balbezit. Zuñiga onderschept slim de pass. Zuñiga schiet op doel. D`Alberto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Rodamonte 1:0

41e minuut.
López Ufarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Canjels maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Canjels naar de kleedkamers voor een vroege douche. Marina wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Valdelamar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vindel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros FC 50%, Rodamonte 50%.
Guerreros FC - Rodamonte 1:0

47e minuut.
Inworp. Alt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valdelamar met een sublieme pass. Klungelig pakt Holmes Otero de bal. Holmes Otero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alt onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Holmes Otero zal de hoekschop nemen. López Ufarte krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ferrer rent richting de bal. Ferrer passt de bal zonder na te denken. Zuñiga rent richting de bal. Zuñiga haalt uit met een fantastische trap. D`Alberto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Marina is nu in balbezit. Sazalan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abacciolo komt het veld opgelopen. Izuibejeres komt het veld opgelopen. Valdelamar met een snel genomen vrije trap. Marina springt en kopt de bal. Bernal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sazalan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros FC 49%, Rodamonte 51%.
Guerreros FC - Rodamonte 1:0