Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heroicos FC redemption team
4222 I Tactiek ALTAY
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
71.2 gemiddelde waardering 69.6
excellent Schieten excellent
formidable Passen formidable
incredible Verdedigen excellent


3e minuut.
Padilla met de inworp. Orejuela geeft een hoge lob. Secară rent richting de bal. Secară haalt uit met een fantastische trap. Ariza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroicos FC - redemption team 0:1

16e minuut.
Ariza kopt de bal weg. Erlwein is nu in balbezit. Erlwein geeft de bal voor. Medina maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo passt de bal met de wreef. Peracchi rent richting de bal. Peracchi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Usme speelt de bal door. Peracchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peracchi passt de bal met de wreef. Erlwein is nu in balbezit. Erlwein geeft een hoge lob. Santoya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Malagón is nu in balbezit. Malagón passt de bal in één keer door. Giménez met een sublieme pass. Modesto rent richting de bal. Modesto haalt uit met een fantastische trap. Santoya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Padilla rent richting de bal. Padilla passt de bal in één keer door. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe draait met de bal, schiet en ... Ariza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroicos FC - redemption team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroicos FC 51%, redemption team 49%.
Heroicos FC - redemption team 0:2

46e minuut.
Galán komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Guasca onderschept slim de pass. Guasca probeert naar een medespeler te passen. Modesto is nu in balbezit. Modesto haalt uit met een fantastische trap. Santoya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroicos FC - redemption team 1:2

62e minuut.
Rico geeft de bal voor. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Erlwein geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Modesto krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Arteaga komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Modesto kopt de bal weg. Galán is nu in balbezit. Gordo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Galán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Modesto neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Erlwein heeft problemen om de bal te vangen. Usme verovert de bal door een tackle van achteren. Usme geeft een lange en hoge pass. Arteaga rent richting de bal. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. Ariza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroicos FC 54%, redemption team 46%.
Heroicos FC - redemption team 1:2