Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenix Barça los rapids
Amaterasu Tactiek 541
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
69.4 gemiddelde waardering 66.5
formidable Schieten excellent
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


7e minuut.
Butryn is nu in balbezit. Rotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Rotaru geeft de bal voor. Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenberg schiet op doel. Sfolcini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Rosenberg speelt de bal door. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Felizzia de bal. Felizzia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Menzi probeert naar een medespeler te passen. Felizzia rent richting de bal. Selvaggio maakt een afschuwelijke overtreding. Selvaggio krijgt een gele kaart. Felizzia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gil komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Dore probeert naar een medespeler te passen. Navarro is nu in balbezit. Navarro passt de bal zonder na te denken. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

41e minuut.
Rotaru is nu in balbezit. Rotaru geeft een hoge lob. Sfolcini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Erianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Erianto schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - los rapids 0:1

43e minuut.
De Jonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Felizzia is nu in balbezit. De Jonghe begaat een overtreding. De Jonghe krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannoulis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gil. Gil krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenix Barça 61%, los rapids 39%.
Fenix Barça - los rapids 0:1

61e minuut.
Stegienka probeert naar een medespeler te passen. Feuerbach speelt de bal door. Dore heeft problemen om de bal te vangen. Gil is nu in balbezit. Gil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenix Barça - los rapids 1:1

72e minuut.
Amarelo rent richting de bal. Amarelo speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Rotaru de bal onder controle te krijgen. Rosenberg is nu in balbezit. Rosenberg geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Selvaggio verovert de bal door een tackle van achteren. Selvaggio passt de bal met de wreef. Navarro speelt de bal door. Gil rent richting de bal. Gil draait met de bal, schiet en ... Brancato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quang Dương is nu in balbezit. Dore onderschept slim de pass. Dore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - los rapids 2:1

85e minuut.
Amarelo met de inworp. Feuerbach geeft de bal voor. Gil is nu in balbezit. Gil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - los rapids 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenix Barça 45%, los rapids 55%.
Fenix Barça - los rapids 3:1