Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
redemption team Guerreros FC
ANIBAL_INV Tactiek JJ 2D Champ
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
71.3 gemiddelde waardering 67.5
formidable Schieten excellent
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Gordo onderschept slim de pass. Montezuma is nu in balbezit. Montezuma geeft de bal voor. Arteaga rent richting de bal. Arteaga geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Alt bereikt de bal nog maar net als eerste. Alt geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Secară met een snelle inworp. Heredia geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Basarić onderschept slim de pass. Basarić geeft een lange en hoge pass. Neagoe kopt de bal weg. Secară rent richting de bal. Secară schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Heredia rent richting de bal. Heredia speelt de bal door. Secară rent richting de bal. Secară geeft een hoge lob. Neagoe krijgt zijn hoofd ertegen. Bernal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Sfakianakis speelt de bal door. Klungelig pakt de la Torre de bal. de la Torre passt de bal met de wreef. Ferrer is nu in balbezit. Ferrer geeft een hoge lob. Santoya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Canjels kopt de bal weg. Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ávila krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redemption team 41%, Guerreros FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
redemption team - Guerreros FC 0:0

50e minuut.
de la Torre is nu in balbezit. de la Torre passt de bal zonder na te denken. Cantillo is nu in balbezit. Cantillo draait met de bal, schiet en ... Santoya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Doeltrap. Padilla komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Sazalan geeft een hoge lob. Zuñiga controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Basarić neemt vlug de vrije trap. Secară is nu in balbezit. Secară geeft de bal voor. Bernal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Guerreros FC 1:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abacciolo komt het veld opgelopen. Izuibejeres komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Secară zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abacciolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla onderschept slim de pass. Padilla geeft de bal voor. Bernal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Neagoe rent richting de bal. Neagoe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Guerreros FC 2:0

70e minuut.
Secară speelt de bal door. Padilla rent richting de bal. Padilla passt de bal in één keer door. Neagoe rent richting de bal. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. Bernal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Bernal probeert naar een medespeler te passen. Numpaque kopt de bal weg. Neagoe rent richting de bal. Neagoe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Guerreros FC 3:0

73e minuut.
Padilla rent richting de bal. Padilla passt de bal zonder na te denken. Arteaga rent richting de bal. Arteaga draait met de bal, schiet en ... Bernal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Montezuma speelt de bal door. Quintana Fernández geeft de bal voor. Basarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Izuibejeres verovert de bal door een tackle van achteren. Izuibejeres draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Gayle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferrer is nu in balbezit. Ferrer passt de bal zonder na te denken. Cantillo speelt de bal door. Izuibejeres is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Guerreros FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redemption team 45%, Guerreros FC 55%.
redemption team - Guerreros FC 3:1