Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
redemption team Monteria F.C.
vafergo Tactiek Jurgen (II)
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 4
71.4 gemiddelde waardering 72.2
excellent Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


5e minuut.
Basarić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Babino met een snelle inworp. Watson rent richting de bal. Montezuma onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
İşkodra rent richting de bal. Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Souza geeft een hoge lob. Watson rent richting de bal. Watson draait met de bal, schiet en ... Santoya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe passt de bal in één keer door. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga draait met de bal, schiet en ... Kárász werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Monteria F.C. 1:0

18e minuut.
Yutong verovert de bal door een tackle van achteren. Yutong probeert naar een medespeler te passen. Babino rent richting de bal. Babino geeft de bal voor. İşkodra maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Babino rent richting de bal. Babino passt de bal met de wreef. Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson haalt uit met een fantastische trap. Santoya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
redemption team - Monteria F.C. 1:1

41e minuut.
Klungelig pakt Heredia de bal. Montezuma rent richting de bal. Montezuma passt de bal zonder na te denken. Arteaga rent richting de bal. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. Kárász probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Monteria F.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redemption team 55%, Monteria F.C. 45%.
redemption team - Monteria F.C. 2:1

46e minuut.
Cielecki komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Tekiralan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Heredia de bal onder controle te krijgen. Watson rent richting de bal. Watson schiet op doel. Santoya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
redemption team - Monteria F.C. 2:2

48e minuut.
Quintana Fernández geeft een hoge lob. Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară met een sublieme pass. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga schiet op doel. Kárász bokst de bal weg.

53e minuut.
Numpaque geeft een hoge lob. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bravo zijn tegenspeler op de grond. Bravo krijgt een gele kaart.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kárász met een harde bal richting middenveld. Cielecki kopt de bal weg. Watson rent richting de bal. Watson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Daar is Cielecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cielecki geeft een hoge lob. Quintana Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. İşkodra verovert de bal door een tackle van achteren. İşkodra haalt uit met een fantastische trap. Santoya bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oviedo komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Bravo onderschept slim de pass. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bravo. Bravo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Heredia is nu in balbezit. Heredia speelt de bal door. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää passt de bal zonder na te denken. Cielecki rent richting de bal. Cielecki geeft de bal voor. Watson krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Monteria F.C. 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redemption team 49%, Monteria F.C. 51%.
redemption team - Monteria F.C. 2:3