Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yonose Fc los rapids
DBZ Tactiek 541
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
23 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
72.4 gemiddelde waardering 67.8
outstanding Schieten very good
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


1e minuut.
D`Elia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Beniak de bal. Beniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Navajas kopt de bal weg. Abello speelt de bal door. Beniak is nu in balbezit. D`Elia bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Elia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Beniak is nu in balbezit. Beniak passt de bal zonder na te denken. D`Elia rent richting de bal. D`Elia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - los rapids 1:0

11e minuut.
Giannoulis met een sublieme pass. Menzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzi probeert naar een medespeler te passen. Felizzia is nu in balbezit. Felizzia geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Amarelo de bal. Abello speelt de bal door. Quang Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Elia verovert de bal door een tackle van achteren. D`Elia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
D`Elia maakt een snoekduik en kopt de bal. Brancato met een sublieme pass. Süssmeier kopt de bal weg. Daar is Beniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beniak haalt uit met een fantastische trap. Brancato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Navajas is nu in balbezit. Navajas met een sublieme pass. Abello geeft de bal voor. D`Elia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - los rapids 2:0

20e minuut.
passt de bal zonder na te denken. Menzi speelt de bal door. Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenberg haalt uit met een fantastische trap. Fandiño probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Menzi met de inworp. Felizzia geeft een hoge lob. Ugáz controleert de bal met de borst. Erianto rent richting de bal. Erianto haalt uit met een fantastische trap. Fandiño bokst de bal weg.

40e minuut.
Felizzia is nu in balbezit. Süssmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Süssmeier passt de bal zonder na te denken. Beniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Beniak schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yonose Fc 48%, los rapids 52%.
Yonose Fc - los rapids 2:0

54e minuut.
Beniak is nu in balbezit. Beniak passt de bal met de wreef. D`Elia rent richting de bal. D`Elia schiet op doel. Brancato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - los rapids 3:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abello met de inworp. Navajas geeft een lange en hoge pass. D`Elia maakt een snoekduik en kopt de bal. Brancato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - los rapids 4:0

61e minuut.
Ugáz geeft de bal voor. Abello is nu in balbezit. Quang Dương legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quang Dương krijgt een gele kaart. Abello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. D`Elia kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Abello speelt de bal door. Brancato speelt de bal door. Posada kopt de bal weg. Süssmeier geeft een hoge lob. D`Elia maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Brancato trapt de bal weg van het doel. Navajas kopt de bal weg. Abello probeert naar een medespeler te passen. Beniak heeft problemen om de bal te vangen. Beniak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - los rapids 5:0

74e minuut.
Ugáz probeert naar een medespeler te passen. Navajas probeert naar een medespeler te passen. Abello rent richting de bal. Abello geeft een lange en hoge pass. Beniak maakt een snoekduik en kopt de bal. Brancato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beniak rent richting de bal. Beniak haalt uit met een fantastische trap. Brancato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - los rapids 6:0

77e minuut.
Süssmeier rent richting de bal. Süssmeier passt de bal in één keer door. Beniak is nu in balbezit. Beniak haalt uit met een fantastische trap. Brancato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - los rapids 7:0

79e minuut.
Rotaru geeft een lange en hoge pass. Ugáz kan de bal niet met de borst controleren. Erianto begaat een overtreding. Erianto krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Menzi rent richting de bal. Beniak verovert de bal door een tackle van achteren. Beniak passt de bal met de wreef. D`Elia is nu in balbezit. D`Elia haalt uit met een fantastische trap. Brancato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugáz verovert de bal door een tackle van achteren. Ugáz geeft de bal voor. Beniak rent richting de bal. Beniak schiet op doel. Brancato bokst de bal weg. D`Elia bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Elia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - los rapids 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yonose Fc 46%, los rapids 54%.
Yonose Fc - los rapids 8:0