Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerreros FC Fenix Barça
JJ 2D Champ Tactiek Susano
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
22 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
72.3 gemiddelde waardering 63.4
incredible Schieten very good
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


5e minuut.
Alt passt de bal zonder na te denken. Daar is Ferrer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrer met een sublieme pass. Cantillo heeft problemen om de bal te vangen. Cantillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Inworp. Ferrer met de inworp. de la Torre speelt de bal door. Ferrer geeft een lange en hoge pass. Cantillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Sfolcini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Izuibejeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Izuibejeres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Fenix Barça 1:0

8e minuut.
Ávila met een sublieme pass. de la Torre rent richting de bal. de la Torre passt de bal zonder na te denken. Cantillo is nu in balbezit. Cantillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ferrer met een snelle inworp. de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro speelt de bal door. Grădean rent richting de bal. Grădean haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alt met een sublieme pass. Grădean is nu in balbezit. Grădean haalt uit met een fantastische trap. Bernal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guerreros FC - Fenix Barça 1:1

19e minuut.
de la Torre probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ferrer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrer geeft een hoge lob. Cantillo springt en kopt de bal. Sfolcini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Fenix Barça 2:1

26e minuut.
Rico kopt de bal weg. Klungelig pakt de la Torre de bal. de la Torre passt de bal met de wreef. Cantillo is nu in balbezit. Cantillo schiet op doel. Sfolcini bokst de bal weg.

28e minuut.
Cantillo kopt de bal weg. Chitiva rent richting de bal. Izuibejeres onderschept slim de pass. Izuibejeres controleert de bal met de borst. Izuibejeres schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Stegienka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izuibejeres rent richting de bal. Izuibejeres draait met de bal, schiet en ... Sfolcini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Gayle onderschept slim de pass. Ferrer rent richting de bal. Ferrer passt de bal met de wreef. Izuibejeres rent richting de bal. Izuibejeres draait met de bal, schiet en ... Sfolcini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cantillo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Fenix Barça 3:1

39e minuut.
Ferrer is nu in balbezit. Ferrer geeft de bal voor. Cantillo is nu in balbezit. Cantillo schiet op doel. Sfolcini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Fenix Barça 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros FC 30%, Fenix Barça 70%.
Guerreros FC - Fenix Barça 4:1

47e minuut.
Ferrer is nu in balbezit. Ferrer speelt de bal door. Cantillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantillo schiet op doel. Sfolcini probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

51e minuut.
Cantillo rent richting de bal. Izuibejeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Fenix Barça 5:1

55e minuut.
Agrelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gayle probeert naar een medespeler te passen. Ferrer is nu in balbezit. Ferrer geeft een hoge lob. Izuibejeres krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Fenix Barça 6:1

57e minuut.
Gayle onderschept slim de pass. Daar is Ferrer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Torre rent richting de bal. de la Torre geeft de bal voor. Izuibejeres krijgt zijn hoofd ertegen. Sfolcini bokst de bal weg. Cantillo is nu in balbezit. Cantillo schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Gayle rent richting de bal. Gayle geeft de bal voor. De Jonghe rent richting de bal. Izuibejeres verovert de bal door een tackle van achteren. Izuibejeres schiet op doel. Sfolcini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Gayle verovert de bal door een tackle van achteren. Gayle geeft een lange en hoge pass. Ferrer is nu in balbezit. Ferrer geeft de bal voor. Cantillo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Fenix Barça 7:1

73e minuut.
de la Torre is nu in balbezit. de la Torre passt de bal in één keer door. Izuibejeres is nu in balbezit. Izuibejeres schiet op doel. Sfolcini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Fenix Barça 8:1

87e minuut.
Sfakianakis is nu in balbezit. Telvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfakianakis maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sfakianakis naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros FC 29%, Fenix Barça 71%.
Guerreros FC - Fenix Barça 8:1