Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PRIMERA ESTRELLA Heroicos FC
4-3-3 Tactiek 4222 I
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
61.6 gemiddelde waardering 68.5
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


11e minuut.
Bergantinhos kopt de bal weg. Weiner is nu in balbezit. Weiner passt de bal zonder na te denken. Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Demadžić is nu in balbezit. Demadžić passt de bal met de wreef. Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto schiet op doel. Velcu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIMERA ESTRELLA - Heroicos FC 0:1

15e minuut.
Erlwein is nu in balbezit. Erlwein passt de bal zonder na te denken. Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIMERA ESTRELLA - Heroicos FC 0:2

17e minuut.
Landazábal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ribera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Velcu met een sublieme pass. Weiner kopt de bal weg. Bergantinhos is nu in balbezit. Bergantinhos haalt uit met een fantastische trap. Ariza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIMERA ESTRELLA - Heroicos FC 1:2

26e minuut.
Hanes geeft de bal voor. Bergantinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico begaat een overtreding. Rico krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner begaat een overtreding. Modesto raakt geblesseerd tijdens het duel. Peracchi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Medina maakt een snoekduik en kopt de bal. Velcu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Nedeljkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanes onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Camus probeert naar een medespeler te passen. Demadžić is nu in balbezit. Demadžić passt de bal in één keer door. Modesto rent richting de bal. Modesto draait met de bal, schiet en ... Velcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Demadžić passt de bal in één keer door. Erlwein is nu in balbezit. Erlwein passt de bal met de wreef. Peracchi geeft een hoge lob. Modesto krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRIMERA ESTRELLA 57%, Heroicos FC 43%.
PRIMERA ESTRELLA - Heroicos FC 1:2

58e minuut.
Ariza speelt de bal door. Erlwein speelt de bal door. Medina is nu in balbezit. Medina schiet op doel. Velcu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIMERA ESTRELLA - Heroicos FC 1:3

58e minuut.
Weiner met een sublieme pass. Bergantinhos rent richting de bal. Erlwein begaat een overtreding. Erlwein krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Inworp. Noguera komt het veld opgelopen. Nasri komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ribera kopt de bal weg. Daar is Malagón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malagón speelt de bal door. Demadžić heeft problemen om de bal te vangen. Demadžić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ribera speelt de bal door. Schwefel met een sublieme pass. Weiner is nu in balbezit. Weiner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Erlwein heeft problemen om de bal te vangen. Peracchi is nu in balbezit. Schwefel begaat een overtreding. Schwefel krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Ariza kopt de bal weg. Erlwein bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Erlwein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erlwein geeft de bal voor. Medina krijgt zijn hoofd ertegen. Velcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRIMERA ESTRELLA 51%, Heroicos FC 49%.
PRIMERA ESTRELLA - Heroicos FC 1:3