Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerreros FC PRIMERA ESTRELLA
JJ 2D Champ Tactiek 4-3-3
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
68 gemiddelde waardering 60.6
outstanding Schieten very good
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Velcu probeert naar een medespeler te passen. Ávila kopt de bal weg. Ferrer rent richting de bal. Ferrer geeft een lange en hoge pass. Zuñiga springt en kopt de bal. Velcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Cantillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantillo geeft een hoge lob. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer geeft een hoge lob. Cantillo krijgt zijn hoofd ertegen. Velcu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Sazalan geeft een hoge lob. Zuñiga kopt de bal weg. Cantillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - PRIMERA ESTRELLA 1:0

15e minuut.
Bergantinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazalan verovert de bal door een tackle van achteren. Sazalan geeft een lange en hoge pass. Cantillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantillo haalt uit met een fantastische trap. Velcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schwefel geeft een hoge lob. Daar is Nasri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ávila. Ávila krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Angulo passt de bal zonder na te denken. Ávila is nu in balbezit. Ávila geeft een hoge lob. Zuñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuñiga haalt uit met een fantastische trap. Velcu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - PRIMERA ESTRELLA 2:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabares komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Ferrer speelt de bal door. de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Giménez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. de la Torre roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. de la Torre kan niet meer verder spelen. Tobón komt het veld opgelopen. Ávila met een snel genomen vrije trap. Ferrer kopt de bal weg. Cantillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantillo passt de bal in één keer door. Velcu bokst de bal weg. Zuñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuñiga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - PRIMERA ESTRELLA 3:0

43e minuut.
Gayle verovert de bal door een tackle van achteren. Gayle speelt de bal door. Ferrer is nu in balbezit. Ferrer geeft een lange en hoge pass. Cantillo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros FC 29%, PRIMERA ESTRELLA 71%.
Guerreros FC - PRIMERA ESTRELLA 3:0

51e minuut.
Sazalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazalan passt de bal in één keer door. Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado schiet op doel. Bernal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - PRIMERA ESTRELLA 3:1

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cherdevara komt het veld opgelopen. Noguera komt het veld opgelopen. Abacciolo komt het veld opgelopen. Izuibejeres komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Tobón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobón met een sublieme pass. Abacciolo is nu in balbezit. Abacciolo geeft een hoge lob. Cantillo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros FC 43%, PRIMERA ESTRELLA 57%.
Guerreros FC - PRIMERA ESTRELLA 3:1