Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerreros FC Yonose Fc
JJ 2D Champ Tactiek DBZ
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
70.3 gemiddelde waardering 68.5
outstanding Schieten formidable
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


8e minuut.
de la Torre geeft een lange en hoge pass. Zuñiga kopt de bal weg. Cantillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantillo schiet op doel. Fandiño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Yonose Fc 1:0

11e minuut.
de la Torre met een sublieme pass. Ferrer rent richting de bal. Ferrer geeft een lange en hoge pass. Cantillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Fandiño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Yonose Fc 2:0

13e minuut.
Navajas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cajamarca speelt de bal door. Klungelig pakt Navajas de bal. Navajas geeft een lange en hoge pass. Rosas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrer met een snelle inworp. Navajas bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Torre verovert de bal door een tackle van achteren. de la Torre geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Alt verovert de bal door een tackle van achteren. Alt geeft een lange en hoge pass. Santana is nu in balbezit. Zuñiga onderschept slim de pass. Zuñiga schiet op doel. Fandiño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Cajamarca speelt de bal door. Horta rent richting de bal. Rico begaat een overtreding. Rico krijgt een gele kaart. Horta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Horta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rosas maakt een snoekduik en kopt de bal. Bernal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros FC 42%, Yonose Fc 58%.
Guerreros FC - Yonose Fc 2:0

46e minuut.
Izuibejeres komt het veld opgelopen. Posada komt het veld opgelopen. Cantor komt het veld opgelopen. Beniak probeert naar een medespeler te passen. Cantor heeft problemen om de bal te vangen. Cantillo begaat een overtreding. Cantillo krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Horta rent richting de bal. Horta geeft een lange en hoge pass. Navajas met een sublieme pass. Cantor rent richting de bal. Cantor schiet op doel. Bernal bokst de bal weg.

52e minuut.
Klungelig pakt Ferrer de bal. Ferrer geeft de bal voor. Izuibejeres kopt de bal weg. Cantillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantillo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Yonose Fc 3:0

54e minuut.
Cantor probeert naar een medespeler te passen. Navajas is nu in balbezit. Navajas geeft een lange en hoge pass. Beniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Beniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Yonose Fc 3:1

57e minuut.
Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta passt de bal in één keer door. Cantor is nu in balbezit. Cantor haalt uit met een fantastische trap. Bernal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Yonose Fc 3:2

62e minuut.
Ferrer geeft de bal voor. Cantillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bustamante krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Cantillo rent richting de bal. de la Torre is nu in balbezit. de la Torre probeert naar een medespeler te passen. Izuibejeres rent richting de bal. Izuibejeres draait met de bal, schiet en ... Fandiño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
de la Torre passt de bal in één keer door. Tobón bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Horta moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Horta schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

86e minuut.
Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila probeert naar een medespeler te passen. Beniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Beniak schiet op doel. Bernal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guerreros FC - Yonose Fc 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros FC 42%, Yonose Fc 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guerreros FC - Yonose Fc 3:3