Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los rapids Sahagún FC
541 Tactiek 523WPress
52% Balbezit 48%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
66.5 gemiddelde waardering 72.2
very good Schieten incredible
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen formidable


5e minuut.
Quang Dương rent richting de bal. Monzón verovert de bal door een tackle van achteren. Monzón geeft een lange en hoge pass. Żywioł springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Menzi passt de bal in één keer door. Erianto is nu in balbezit. Erianto passt de bal met de wreef. Rosenberg rent richting de bal. Rosenberg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Kwilosz is nu in balbezit. Kwilosz passt de bal in één keer door. Monzón is nu in balbezit. Monzón geeft een lange en hoge pass. Żywioł maakt een snoekduik en kopt de bal. Brancato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Wietrzykowski kopt de bal weg. Özal geeft een lange en hoge pass. Daar is , maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żywioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywioł draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los rapids - Sahagún FC 0:1

22e minuut.
Rosenberg met een sublieme pass. Erianto heeft problemen om de bal te vangen. Panagoulis begaat een overtreding. Panagoulis krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Özal is nu in balbezit. Özal geeft een lange en hoge pass. Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilosz haalt uit met een fantastische trap. Brancato maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywioł is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van . Żywioł is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kwilosz wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Amarelo heeft problemen om de bal te vangen. Monzón rent richting de bal. Quang Dương legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quang Dương krijgt een gele kaart. Monzón raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kwilosz neemt zijn aanloop. Brancato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los rapids - Sahagún FC 0:2

41e minuut.
Quang Dương maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Panagoulis kopt de bal weg. Özal speelt de bal door. Monzón geeft de bal voor. Żywioł kopt de bal weg. Brancato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los rapids - Sahagún FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los rapids 79%, Sahagún FC 21%.
los rapids - Sahagún FC 0:3

48e minuut.
Adilsoy probeert naar een medespeler te passen. Żywioł heeft problemen om de bal te vangen. Żywioł met een sublieme pass. Kwilosz rent richting de bal. Kwilosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los rapids - Sahagún FC 0:4

49e minuut.
Rosenberg rent richting de bal. Rosenberg passt de bal in één keer door. Rotaru speelt de bal door. Felizzia rent richting de bal. Felizzia haalt uit met een fantastische trap. Banjac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenberg haalt uit met een fantastische trap. Banjac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los rapids - Sahagún FC 1:4

52e minuut.
Quang Dương passt de bal met de wreef. Menzi met een sublieme pass. Panagoulis is nu in balbezit. Erianto onderschept slim de pass. Erianto geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Banjac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón speelt de bal door. Daar is Özal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özal geeft de bal voor. Żywioł maakt een snoekduik en kopt de bal. Brancato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Inworp. Panagoulis met een snelle inworp. Adilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilsoy geeft een hoge lob. Żywioł krijgt zijn hoofd ertegen. Brancato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kwilosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giannoulis met een sublieme pass. Menzi rent richting de bal. Adilsoy geeft een hoge lob. Menzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żywioł is nu in balbezit. Żywioł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los rapids - Sahagún FC 1:5

58e minuut.
Adilsoy is nu in balbezit. Adilsoy passt de bal met de wreef. Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilsoy rent richting de bal. Adilsoy geeft een hoge lob. Brancato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Felizzia is nu in balbezit. Piedade onderschept slim de pass. Piedade probeert naar een medespeler te passen. Monzón geeft de bal voor. Żywioł maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los rapids - Sahagún FC 1:6

63e minuut.
Amarelo onderschept slim de pass. Amarelo probeert naar een medespeler te passen. Özal is nu in balbezit. Özal geeft de bal voor. Żywioł krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Amarelo verovert de bal door een tackle van achteren. Monzón is nu in balbezit. Monzón passt de bal zonder na te denken. Żywioł rent richting de bal. Żywioł schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Quang Dương geeft een lange en hoge pass. Wietrzykowski speelt de bal door. Daar is Ulduz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adilsoy geeft de bal voor. Kwilosz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Quang Dương met de inworp. Özal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenberg begaat een overtreding. Özal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

89e minuut.
Özal heeft problemen om de bal te vangen. Özal geeft een hoge lob. Żywioł is nu in balbezit. Żywioł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los rapids - Sahagún FC 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los rapids 68%, Sahagún FC 32%.
los rapids - Sahagún FC 1:7