Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
redemption team Fenix Barça
ANIBAL Tactiek Susano
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
72.3 gemiddelde waardering 71.1
outstanding Schieten formidable
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


5e minuut.
Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla geeft een lange en hoge pass. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga draait met de bal, schiet en ... Sfolcini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Fenix Barça 1:0

10e minuut.
Padilla kopt de bal weg. Heredia rent richting de bal. Heredia passt de bal met de wreef. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga draait met de bal, schiet en ... Sfolcini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Arteaga passt de bal in één keer door. Secară is nu in balbezit. Secară speelt de bal door. Arteaga probeert de bal met de borst te controleren. Arteaga schiet op doel. Sfolcini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Neagoe rent richting de bal. Neagoe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Chitiva geeft een hoge lob. Navarro is nu in balbezit. Navarro passt de bal zonder na te denken. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Secară probeert naar een medespeler te passen. Arteaga rent richting de bal. Met opzet legt Stegienka zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Stegienka moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Stegienka schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Klungelig pakt Secară de bal. Secară passt de bal zonder na te denken. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga draait met de bal, schiet en ... Sfolcini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Fenix Barça 2:0

25e minuut.
de Vos passt de bal met de wreef. Navarro met een sublieme pass. Rus heeft problemen om de bal te vangen. Rus geeft de bal voor. Gil krijgt zijn hoofd ertegen. Santoya bokst de bal weg. Quintana Fernández is nu in balbezit. Serrano onderschept slim de pass. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Santoya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Fenix Barça 2:1

31e minuut.
Gordo kopt de bal weg. Quintana Fernández geeft de bal voor. Klungelig pakt De Jonghe de bal. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grădean komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Heredia speelt de bal door. Arteaga rent richting de bal. de Vos onderschept slim de pass. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redemption team 33%, Fenix Barça 67%.
redemption team - Fenix Barça 2:1

46e minuut.
Arteaga onderschept slim de pass. Neagoe rent richting de bal. Butryn onderschept slim de pass. Arteaga onderschept slim de pass. Arteaga schiet op doel. Sfolcini bokst de bal weg. Secară rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Fenix Barça 3:1

48e minuut.
Gordo verovert de bal door een tackle van achteren. Secară rent richting de bal. Secară met een sublieme pass. Neagoe rent richting de bal. Neagoe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Butryn probeert de bal met de borst te controleren. Arteaga rent richting de bal. De Jonghe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! De Jonghe krijgt een gele kaart. Arteaga raakt geblesseerd tijdens het duel. Neagoe neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Fenix Barça 4:1

52e minuut.
De Jonghe geeft een hoge lob. Padilla rent richting de bal. Padilla passt de bal met de wreef. Daar is Neagoe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neagoe schiet op doel. Paal! Sfolcini bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gil rent richting de bal. Basarić rent richting de bal. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil draait met de bal, schiet en ... Santoya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Fenix Barça 4:2

60e minuut.
Selvaggio kopt de bal weg. Rus is nu in balbezit. Rus speelt de bal door. Grădean rent richting de bal. Grădean haalt uit met een fantastische trap. Santoya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Gordo verovert de bal door een tackle van achteren. Gordo met een sublieme pass. Arteaga heeft problemen om de bal te vangen. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Heredia passt de bal met de wreef. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla passt de bal in één keer door. Neagoe rent richting de bal. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Neagoe rent richting de bal. Arteaga is nu in balbezit. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe draait met de bal, schiet en ... Sfolcini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - Fenix Barça 5:2

85e minuut.
Heredia probeert naar een medespeler te passen. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla passt de bal met de wreef. Heredia is nu in balbezit. Heredia haalt uit met een fantastische trap. Sfolcini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redemption team 29%, Fenix Barça 71%.
redemption team - Fenix Barça 5:2