Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gamboa fc Ruffy F.C.
otc Tactiek 41 no open
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
68.8 gemiddelde waardering 68.3
uitmuntend Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


12e minuut.
Balzarini rent richting de bal. Albernas is nu in balbezit. Albernas passt de bal zonder na te denken. Balzarini is nu in balbezit. Balzarini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Malitka geeft een hoge lob. Balzarini kopt de bal weg. Hüter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüter schiet op doel. Mista probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gamboa fc - Ruffy F.C. 0:1

21e minuut.
Cabezas rent richting de bal. Cabezas passt de bal met de wreef. Jeričević geeft een hoge lob. Hüter krijgt zijn hoofd ertegen. Mista probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gamboa fc - Ruffy F.C. 0:2

39e minuut.
Hełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hełminiak geeft een lange en hoge pass. Hotoleanu controleert de bal met de borst. Hotoleanu geeft een hoge lob. Óvári springt en kopt de bal. Colombo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Balzarini rent richting de bal. Met opzet legt Hełminiak zijn tegenspeler op de grond. Balzarini raakt geblesseerd tijdens het duel. Hełminiak speelt de bal door. Cabezas wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Hotoleanu passt de bal met de wreef. Mladenović is nu in balbezit. Mladenović passt de bal in één keer door. Óvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Óvári schiet op doel. Colombo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Siemieniec passt de bal zonder na te denken. Cabezas rent richting de bal. Cabezas met een sublieme pass. Balzarini is nu in balbezit. Balzarini schiet op doel. Mista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gamboa fc 55%, Ruffy F.C. 45%.
gamboa fc - Ruffy F.C. 0:2

46e minuut.
Jeričević speelt de bal door. Hüter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüter passt de bal zonder na te denken. Balzarini is nu in balbezit. Balzarini schiet op doel. Mista verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Jeričević passt de bal in één keer door. Siemieniec is nu in balbezit. Siemieniec passt de bal met de wreef. Hüter is nu in balbezit. Hüter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Jeričević rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yara. Jeričević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mirčić komt het veld opgelopen. Cabezas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Balzarini is nu in balbezit. Balzarini haalt uit met een fantastische trap. Mista kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Patola verovert de bal door een tackle van achteren. Patola passt de bal in één keer door. Siemieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniec geeft een hoge lob. Hüter krijgt zijn hoofd ertegen. Mista bokst de bal weg.

65e minuut.
Hüter heeft problemen om de bal te vangen. Yara geeft de bal voor. Vallenilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallenilla geeft een hoge lob. Balzarini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Merello rent richting de bal. Merello probeert naar een medespeler te passen. Mirčić rent richting de bal. Mirčić draait met de bal, schiet en ... Colombo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gamboa fc - Ruffy F.C. 1:2

73e minuut.
Cabezas kopt de bal weg. Balzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Balzarini passt de bal in één keer door. Hüter is nu in balbezit. Hüter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Balzarini met een sublieme pass. Jeričević is nu in balbezit. Jeričević passt de bal zonder na te denken. Hüter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüter draait met de bal, schiet en ... Mista bokst de bal weg.

81e minuut.
Bonnevier rent richting de bal. Bonnevier passt de bal zonder na te denken. Jeričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeričević geeft de bal voor. Adamczak kopt de bal weg. Mista verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Bonnevier speelt de bal door. Hełminiak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hotoleanu speelt de bal door. Horda is nu in balbezit. Horda geeft een lange en hoge pass. Mirčić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gamboa fc - Ruffy F.C. 2:2

88e minuut.
Mirčić verovert de bal door een tackle van achteren. Malitka rent richting de bal. Mirčić onderschept slim de pass. Mirčić haalt uit met een fantastische trap. Colombo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gamboa fc - Ruffy F.C. 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gamboa fc 63%, Ruffy F.C. 37%.
gamboa fc - Ruffy F.C. 3:2