Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colhicho F.C. Irade F.C.
JJPS-03.1 Tactiek PauV2-I
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 8
62.3 gemiddelde waardering 59.1
formidable Schieten excellent
very good Passen solid
outstanding Verdedigen very good


1e minuut.
Krstonošić geeft een hoge lob. Nieto is nu in balbezit. Nieto geeft een hoge lob. Boşniagă maakt een snoekduik en kopt de bal. Arenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Santana rent richting de bal. Santana geeft een lange en hoge pass. Röhrig rent richting de bal. Belu verovert de bal door een tackle van achteren. Belu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - Irade F.C. 0:1

18e minuut.
Galeano met de inworp. Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galeano rent richting de bal. Galeano geeft een lange en hoge pass. Kürtös maakt een snoekduik en kopt de bal. Calvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Röhrig met een sublieme pass. Zana rent richting de bal. Zana passt de bal in één keer door. Kürtös is nu in balbezit. Kürtös haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Boşniagă draait met de bal, schiet en ... Arenas probeert naar een medespeler te passen. Holguín kopt de bal weg. Boşniagă is nu in balbezit. Boşniagă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colhicho F.C. 54%, Irade F.C. 46%.
Colhicho F.C. - Irade F.C. 0:1

46e minuut.
Zea komt het veld opgelopen. Mitrana komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Zea rent richting de bal. Zea speelt de bal door. Zana heeft problemen om de bal te vangen. Zana geeft een lange en hoge pass. Kürtös maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zana is nu in balbezit. Zana speelt de bal door. Kürtös bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürtös haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colhicho F.C. - Irade F.C. 1:1

72e minuut.
Padilla geeft een lange en hoge pass. Kürtös kopt de bal weg. Uščuplić rent richting de bal. Mitrana verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Padilla passt de bal zonder na te denken. Zana is nu in balbezit. Zana passt de bal in één keer door. Kürtös is nu in balbezit. Kürtös schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colhicho F.C. 39%, Irade F.C. 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colhicho F.C. - Irade F.C. 1:1