Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANTI-DEPORTIVO F.C. La Banda Del Sur
Primera Tactiek garra
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
2 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
53.3 gemiddelde waardering 58.5
solid Schieten very good
good Passen solid
formidable Verdedigen very good


9e minuut.
Mądzielewski is nu in balbezit. Vakulin speelt de bal door. Iarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafael rent richting de bal. Iarca onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gil probeert naar een medespeler te passen. Iarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarca passt de bal in één keer door. Hải Khôi is nu in balbezit. Hải Khôi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTI-DEPORTIVO F.C. - La Banda Del Sur 0:1

27e minuut.
Klungelig pakt Orife de bal. Orife passt de bal in één keer door. Hải Khôi is nu in balbezit. Hải Khôi haalt uit met een fantastische trap. Cantos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTI-DEPORTIVO F.C. - La Banda Del Sur 0:2

35e minuut.
Szczerski geeft de bal voor. Vakulin speelt de bal door. Gil rent richting de bal. Gil geeft de bal voor. Hải Khôi maakt een snoekduik en kopt de bal. Cantos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTI-DEPORTIVO F.C. - La Banda Del Sur 0:3

45e minuut.
Gil rent richting de bal. Gil speelt de bal door. Iarca rent richting de bal. Iarca draait met de bal, schiet en ... Cantos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTI-DEPORTIVO F.C. - La Banda Del Sur 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANTI-DEPORTIVO F.C. 52%, La Banda Del Sur 48%.
ANTI-DEPORTIVO F.C. - La Banda Del Sur 0:4

46e minuut.
Tripicchio met een sublieme pass. Orife geeft een lange en hoge pass. Zanaboni rent richting de bal. Iarca verovert de bal door een tackle van achteren. Iarca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hải Khôi rent richting de bal. Rafael onderschept slim de pass. Met opzet legt Iarca zijn tegenspeler op de grond. Iarca krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Juodkojis rent richting de bal. Juodkojis geeft een hoge lob. Daar is Mezaroş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guoji rent richting de bal. Guoji haalt uit met een fantastische trap. Dziełakowski bokst de bal weg.

81e minuut.
Brentazzoli is nu in balbezit. Brentazzoli geeft een lange en hoge pass. Cicogna controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dziełakowski neemt vlug de vrije trap. Vakulin kopt de bal weg. Cantos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Orife rent richting de bal. Orife passt de bal in één keer door. Rafael bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Khôi onderschept slim de pass. Hải Khôi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Zanaboni probeert naar een medespeler te passen. Gil is nu in balbezit. Gil geeft de bal voor. Hải Khôi is nu in balbezit. Hải Khôi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANTI-DEPORTIVO F.C. 48%, La Banda Del Sur 52%.
ANTI-DEPORTIVO F.C. - La Banda Del Sur 0:4