Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pumitas de la UDIN Shaman King F.C.
Hermanos Grimm Tactiek Kōraru Rerikku
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.7 gemiddelde waardering 51.9
matig Schieten solide
zwak Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


9e minuut.
Calderón rent richting de bal. Calderón geeft de bal voor. Paunić speelt de bal door. Quimbayo is nu in balbezit. Quimbayo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Flechas passt de bal zonder na te denken. Quimbayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vives krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Paunić geeft de bal voor. Daar is Gazivoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo is nu in balbezit. Santoyo rent richting de bal. Santoyo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Quimbayo geeft een hoge lob. Calandra met een sublieme pass. Flechas kopt de bal weg. Santoyo rent richting de bal. Santoyo schiet op doel. Calandra bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumitas de la UDIN 68%, Shaman King F.C. 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pumitas de la UDIN - Shaman King F.C. 0:0

53e minuut.
Paunić met een sublieme pass. Quimbayo rent richting de bal. Quimbayo passt de bal in één keer door. Santoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoyo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumitas de la UDIN - Shaman King F.C. 0:1

60e minuut.
Marwan geeft een lange en hoge pass. Calderón kopt de bal weg. Vanek geeft een hoge lob. Santoyo rent richting de bal. Santoyo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Villota probeert naar een medespeler te passen. Quimbayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quimbayo speelt de bal door. Santoyo is nu in balbezit. Santoyo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumitas de la UDIN - Shaman King F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumitas de la UDIN 73%, Shaman King F.C. 27%.
Pumitas de la UDIN - Shaman King F.C. 0:2