Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Banda Del Sur Irade F.C.
garra Tactiek PauV2-I
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
55.5 gemiddelde waardering 60.7
very good Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


11e minuut.
Vakulin passt de bal zonder na te denken. Uščuplić bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarca verovert de bal door een tackle van achteren. Iarca schiet op doel. Calvo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Banda Del Sur - Irade F.C. 1:0

18e minuut.
Vakulin speelt de bal door. Uščuplić rent richting de bal. Iarca verovert de bal door een tackle van achteren. Iarca schiet op doel. Calvo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Banda Del Sur - Irade F.C. 2:0

34e minuut.
Iarca probeert de bal met de borst te controleren. Uščuplić is nu in balbezit. Iarca begaat een overtreding. Iarca krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Vakulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakulin geeft een lange en hoge pass. Iarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarca haalt uit met een fantastische trap. Calvo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Boşniagă is nu in balbezit. Boşniagă geeft een hoge lob. Nieto rent richting de bal. Nieto haalt uit met een fantastische trap. Dziełakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Banda Del Sur - Irade F.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Banda Del Sur 59%, Irade F.C. 41%.
La Banda Del Sur - Irade F.C. 2:1

46e minuut.
Santana komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Boşniagă passt de bal zonder na te denken. Santana is nu in balbezit. Szczerski onderschept slim de pass. Nieto onderschept slim de pass. Nieto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Banda Del Sur - Irade F.C. 2:2

51e minuut.
Piña probeert naar een medespeler te passen. Shyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Shyam geeft een hoge lob. Nieto rent richting de bal. Nieto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Gil probeert naar een medespeler te passen. Hải Khôi is nu in balbezit. Uščuplić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hải Khôi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hải Khôi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
La Banda Del Sur - Irade F.C. 3:2

68e minuut.
Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Stufosu verovert de bal door een tackle van achteren. Stufosu geeft een lange en hoge pass. Hải Khôi rent richting de bal. Hải Khôi schiet op doel. Calvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Boşniagă passt de bal zonder na te denken. Méniri bereikt de bal nog maar net als eerste. Méniri passt de bal zonder na te denken. Boşniagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Boşniagă haalt uit met een fantastische trap. Dziełakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Banda Del Sur 60%, Irade F.C. 40%.
La Banda Del Sur - Irade F.C. 3:2