Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANTI-DEPORTIVO F.C. Colhicho F.C.
Primera Tactiek JJPS-03.1
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
52.5 gemiddelde waardering 58.1
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Szalewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szalewicz geeft een lange en hoge pass. Guoji is nu in balbezit. Guoji draait met de bal, schiet en ... Arenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTI-DEPORTIVO F.C. - Colhicho F.C. 1:0

12e minuut.
Majdzik rent richting de bal. Majdzik geeft een hoge lob. Bonilla heeft problemen om de bal te vangen. Kürtös onderschept slim de pass. Kürtös schiet op doel. Cantos bokst de bal weg.

17e minuut.
Czoska kopt de bal weg. Brentazzoli is nu in balbezit. Brentazzoli passt de bal in één keer door. Guoji bereikt de bal nog maar net als eerste. Guoji schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Juodkojis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeano onderschept slim de pass. Galeano probeert naar een medespeler te passen. Majdzik is nu in balbezit. Majdzik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Brentazzoli controleert de bal met de borst. Herrón rent richting de bal. Cicogna begaat een overtreding. Cicogna krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Cicogna rent richting de bal. Cicogna geeft de bal voor. Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Guoji verovert de bal door een tackle van achteren. Guoji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANTI-DEPORTIVO F.C. - Colhicho F.C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANTI-DEPORTIVO F.C. 52%, Colhicho F.C. 48%.
ANTI-DEPORTIVO F.C. - Colhicho F.C. 2:0

46e minuut.
Mitrana komt het veld opgelopen. Padilla komt het veld opgelopen. Sanz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Padilla raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Röhrig komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Juodkojis geeft de bal voor. Covaci rent richting de bal. Agredo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Agredo krijgt een gele kaart. Covaci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cicogna zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Arenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Mitrana is nu in balbezit. Mitrana passt de bal in één keer door. Kürtös rent richting de bal. Kürtös haalt uit met een fantastische trap. Cantos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTI-DEPORTIVO F.C. - Colhicho F.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANTI-DEPORTIVO F.C. 45%, Colhicho F.C. 55%.
ANTI-DEPORTIVO F.C. - Colhicho F.C. 2:1