Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gamboa fc Gallardo F.C
verde 15 Tactiek 3A
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
66.8 gemiddelde waardering 62.2
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


3e minuut.
Zdyluś heeft problemen om de bal te vangen. Óvári verovert de bal door een tackle van achteren. Arnao begaat een overtreding. Arnao krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Daar is Mekehout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hełminiak rent richting de bal. McManaman rent richting de bal. Salcedo geeft een lange en hoge pass. Scholl maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Mladenović rent richting de bal. Mladenović passt de bal zonder na te denken. Óvári is nu in balbezit. Óvári haalt uit met een fantastische trap. Kaladjyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gamboa fc - Gallardo F.C 1:0

8e minuut.
Mirčić onderschept slim de pass. Grzesiuk geeft een lange en hoge pass. Albernas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scholl bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholl haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Arnao met een sublieme pass. Suchocki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hełminiak. Hełminiak krijgt een gele kaart. Suchocki raakt geblesseerd tijdens het duel. Mekehout met een snel genomen vrije trap. Adamczak verovert de bal door een tackle van achteren. Salcedo geeft de bal voor. Scholl krijgt zijn hoofd ertegen. Mista verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Trischler is nu in balbezit. Suchocki onderschept slim de pass. Suchocki passt de bal met de wreef. Scholl bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Óvári is nu in balbezit. Horda rent richting de bal. Horda geeft een lange en hoge pass. Mirčić rent richting de bal. Mirčić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gamboa fc - Gallardo F.C 2:0

45e minuut.
Hotoleanu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gamboa fc 56%, Gallardo F.C 44%.
gamboa fc - Gallardo F.C 2:0

48e minuut.
Yara geeft een hoge lob. Mirčić rent richting de bal. Mirčić geeft een hoge lob. Óvári heeft problemen om de bal te vangen. Óvári haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gamboa fc - Gallardo F.C 3:0

51e minuut.
Hotoleanu passt de bal in één keer door. Mladenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mladenović probeert naar een medespeler te passen. Óvári is nu in balbezit. Óvári schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Adamczak onderschept slim de pass. Adamczak geeft de bal voor. Mirčić rent richting de bal. Mirčić haalt uit met een fantastische trap. Kaladjyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gamboa fc - Gallardo F.C 4:0

58e minuut.
Mladenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mladenović geeft de bal voor. Óvári rent richting de bal. Óvári haalt uit met een fantastische trap. Kaladjyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gamboa fc - Gallardo F.C 5:0

61e minuut.
Hełminiak geeft een lange en hoge pass. Mladenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mladenović passt de bal met de wreef. Hotoleanu probeert naar een medespeler te passen. Óvári is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Suchocki kopt de bal weg. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholl rent richting de bal. Suchocki is nu in balbezit. Suchocki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Yara rent richting de bal. Yara geeft een hoge lob. Mirčić is nu in balbezit. Mirčić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Mladenović is nu in balbezit. Salković onderschept slim de pass. Mirčić verovert de bal door een tackle van achteren. Mirčić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gamboa fc - Gallardo F.C 6:0

81e minuut.
Mladenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mladenović geeft een lange en hoge pass. Óvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Óvári draait met de bal, schiet en ... Kaladjyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mekehout speelt de bal door. Klungelig pakt Suchocki de bal. Hełminiak geeft een hoge lob. Mirčić rent richting de bal. Mirčić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gamboa fc - Gallardo F.C 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gamboa fc 50%, Gallardo F.C 50%.
gamboa fc - Gallardo F.C 7:0