Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruffy F.C. Macforce
41 no open Tactiek vamos a tocar
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
65.2 gemiddelde waardering 58.8
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Patola kopt de bal weg. Cabezas probeert de bal met de borst te controleren. Cabezas met een sublieme pass. Papała is nu in balbezit. Papała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Andrieu probeert naar een medespeler te passen. Sal probeert naar een medespeler te passen. Pohjola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ruffy F.C. - Macforce 0:1

14e minuut.
Daar is Bonnevier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonnevier passt de bal zonder na te denken. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas geeft een lange en hoge pass. Balzarini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ruffy F.C. - Macforce 1:1

17e minuut.
Pawelec met een snelle inworp. Sal met een sublieme pass. Pawelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelec geeft de bal voor. Balzarini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruffy F.C. - Macforce 2:1

23e minuut.
Sal speelt de bal door. Andrieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieu passt de bal in één keer door. Pohjola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Medyński kopt de bal weg. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Renderos Iraheta passt de bal met de wreef. Andrieu geeft de bal voor. Gazzaneo springt en kopt de bal. Colombo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Siemieniec speelt de bal door. Papała bereikt de bal nog maar net als eerste. Papała passt de bal met de wreef. Hüter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüter schiet op doel. Hezzel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Renderos Iraheta geeft een lange en hoge pass. Bonnevier met een sublieme pass. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas geeft de bal voor. Balzarini springt en kopt de bal. Hezzel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Papała is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sal. Papała is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Papała met een snel genomen vrije trap. Pawelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüter verovert de bal door een tackle van achteren. Hüter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Renderos Iraheta is nu in balbezit. Renderos Iraheta speelt de bal door. Sal probeert naar een medespeler te passen. Pohjola rent richting de bal. Pohjola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruffy F.C. 42%, Macforce 58%.
Ruffy F.C. - Macforce 2:1

46e minuut.
Rodallega komt het veld opgelopen. Bouaron komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Andrieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieu speelt de bal door. Sal met een sublieme pass. Pohjola is nu in balbezit. Pohjola schiet op doel. Colombo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Sal is nu in balbezit. Sal passt de bal zonder na te denken. Vallenilla verovert de bal door een tackle van achteren. Gazzaneo rent richting de bal. Gazzaneo draait met de bal, schiet en ... Colombo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Pohjola verovert de bal door een tackle van achteren. Pohjola met een sublieme pass. Gazzaneo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazzaneo haalt uit met een fantastische trap. Colombo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ruffy F.C. - Macforce 2:2

70e minuut.
Bogár komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Malitka passt de bal zonder na te denken. Bouaron is nu in balbezit. Bouaron geeft een lange en hoge pass. Balzarini krijgt zijn hoofd ertegen. Hezzel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruffy F.C. - Macforce 3:2

80e minuut.
Dueñas komt het veld opgelopen. Kőteleky komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Siemieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniec passt de bal in één keer door. Balzarini is nu in balbezit. Balzarini schiet op doel. Hezzel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruffy F.C. - Macforce 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruffy F.C. 33%, Macforce 67%.
Ruffy F.C. - Macforce 4:2