Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colhicho F.C. La Banda Del Sur
JJPS-03.1 Tactiek garra
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 58.4
very good Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Kürtös haalt uit met een fantastische trap. Stufosu probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Galeano zal de hoekschop nemen. Majdzik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
García Tinchi passt de bal met de wreef. Zana rent richting de bal. Zana geeft een hoge lob. Kürtös springt en kopt de bal. Dziełakowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - La Banda Del Sur 1:0

7e minuut.
García Tinchi geeft de bal voor. Majdzik is nu in balbezit. García Sedano onderschept slim de pass. Kürtös onderschept slim de pass. Kürtös haalt uit met een fantastische trap. Paal! Dziełakowski bokst de bal weg.

10e minuut.
Vakulin passt de bal in één keer door. Orife rent richting de bal. Gil is nu in balbezit. Gil geeft een hoge lob. Hải Khôi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gil rent richting de bal. Gil passt de bal in één keer door. Orife met een sublieme pass. Iarca rent richting de bal. Iarca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądzielewski onderschept slim de pass. Galeano verovert de bal door een tackle van achteren. Galeano geeft de bal voor. Majdzik maakt een snoekduik en kopt de bal. Dziełakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Mądzielewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Tinchi rent richting de bal. Vakulin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vakulin krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Toomoja passt de bal met de wreef. Zana probeert naar een medespeler te passen. Majdzik rent richting de bal. Majdzik schiet op doel. Dziełakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Zana met de inworp. Vakulin rent richting de bal. García Tinchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Tinchi krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Gil rent richting de bal. Gil passt de bal in één keer door. Hải Khôi is nu in balbezit. Iarca is nu in balbezit. Iarca draait met de bal, schiet en ... Arenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
García Sedano geeft de bal voor. Iarca kopt de bal weg. Herrón heeft problemen om de bal te vangen. Hải Khôi is nu in balbezit. Hải Khôi draait met de bal, schiet en ... Arenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Gil geeft een lange en hoge pass. Agredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarca onderschept slim de pass. Iarca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colhicho F.C. - La Banda Del Sur 1:1

38e minuut.
Agredo geeft een hoge lob. Tripicchio kopt de bal weg. Zana is nu in balbezit. Zana geeft de bal voor. Majdzik maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colhicho F.C. 49%, La Banda Del Sur 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colhicho F.C. - La Banda Del Sur 1:1

46e minuut.
Sanz komt het veld opgelopen. Mitrana komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Galeano bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeano geeft de bal voor. Szczerski kopt de bal weg. Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Parrado geeft een hoge lob. Szczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zana maakt een afschuwelijke overtreding. Zana krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Zana geeft een hoge lob. Stufosu heeft problemen om de bal te vangen. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana draait met de bal, schiet en ... Dziełakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - La Banda Del Sur 2:1

59e minuut.
Gil geeft een hoge lob. Herrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Khôi onderschept slim de pass. Hải Khôi schiet op doel. Arenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colhicho F.C. - La Banda Del Sur 2:2

76e minuut.
Toomoja heeft problemen om de bal te vangen. Herrón bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iarca. Iarca krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Zana probeert de bal met de borst te controleren. Zana met een sublieme pass. Szczerski controleert de bal met de borst. Sanz rent richting de bal. Sanz haalt uit met een fantastische trap. Dziełakowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colhicho F.C. 51%, La Banda Del Sur 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colhicho F.C. - La Banda Del Sur 2:2