Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Banda Del Sur Macforce
las7 Tactiek Apprentice
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
48.1 gemiddelde waardering 40.3
solid Schieten adequate
adequate Passen average
good Verdedigen adequate


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rojas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello schiet op doel. Trujillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Banda Del Sur - Macforce 1:0

8e minuut.
Mejía Vélez probeert naar een medespeler te passen. Kőteleky geeft een hoge lob. Fiorentina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas verovert de bal door een tackle van achteren. Dueñas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Stufosu onderschept slim de pass. Stufosu geeft een hoge lob. Moré is nu in balbezit. Moré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Banda Del Sur - Macforce 2:0

13e minuut.
Rojas is nu in balbezit. Rojas geeft een lange en hoge pass. Pawelec onderschept slim de pass. Oskierko rent richting de bal. Oskierko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Mejía Vélez passt de bal zonder na te denken. Vakulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakulin passt de bal in één keer door. Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko schiet op doel. Trujillo bokst de bal weg.

25e minuut.
Vakulin rent richting de bal. Vakulin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bello de bal. Moré rent richting de bal. Moré haalt uit met een fantastische trap. Trujillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kőteleky de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Banda Del Sur - Macforce 3:0

33e minuut.
Vakulin speelt de bal door. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Vélez geeft een lange en hoge pass. Moré krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

45e minuut.
Rojas met een sublieme pass. Klungelig pakt Mejía Vélez de bal. Mejía Vélez speelt de bal door. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello haalt uit met een fantastische trap. Trujillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Banda Del Sur 47%, Macforce 53%.
La Banda Del Sur - Macforce 3:0

48e minuut.
García Sedano geeft een lange en hoge pass. Bula is nu in balbezit. Bula probeert naar een medespeler te passen. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Goździkowy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rojas met een snelle inworp. Bello is nu in balbezit. Bello geeft de bal voor. Trujillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Dueñas kopt de bal weg. Bogár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogár heeft problemen om de bal te vangen. Bogár geeft een lange en hoge pass. Dueñas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Banda Del Sur - Macforce 3:1

64e minuut.
Goździkowy geeft een lange en hoge pass. Vakulin kopt de bal weg. Daar is Goździkowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojas is nu in balbezit. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pawelec geeft de bal voor. Inworp. Vakulin met een snelle inworp. Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Kőteleky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moré rent richting de bal. Moré haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Banda Del Sur - Macforce 4:1

77e minuut.
Bula bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rojas. Bula raakt geblesseerd tijdens het duel. Bula zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dueñas maakt een snoekduik en kopt de bal. De Contis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Banda Del Sur 47%, Macforce 53%.
La Banda Del Sur - Macforce 4:1