Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heneozergva Tiburones FC 2005
4-3-1-2 Tactiek valente
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 68.1
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Singeorzan speelt de bal door. Tsai-Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma begaat een overtreding. Toma krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Robledo passt de bal met de wreef. Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laportosa krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Toma speelt de bal door. Laportosa probeert naar een medespeler te passen. Klingberg is nu in balbezit. Klingberg geeft een hoge lob. Toma maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Toro met een snelle inworp. Laportosa rent richting de bal. Laportosa met een sublieme pass. Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Toro geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Robledo speelt de bal door. Laportosa verovert de bal door een tackle van achteren. Singeorzan rent richting de bal. Tsai-Hung rent richting de bal. Tsai-Hung haalt uit met een fantastische trap. Paal! Montenegro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Zečević probeert naar een medespeler te passen. Dikan rent richting de bal. Toma maakt een afschuwelijke overtreding. Toma is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Pap probeert naar een medespeler te passen. Klingberg is nu in balbezit. Klingberg passt de bal in één keer door. Rašeta rent richting de bal. Rašeta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heneozergva - Tiburones FC 2005 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heneozergva 57%, Tiburones FC 2005 43%.
Heneozergva - Tiburones FC 2005 0:1

46e minuut.
Sanz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Laportosa rent richting de bal. Laportosa passt de bal met de wreef. Toro rent richting de bal. Toro geeft een lange en hoge pass. Rašeta maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wisutratsami komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Rašeta verovert de bal door een tackle van achteren. Toro rent richting de bal. Toro probeert naar een medespeler te passen. Rašeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heneozergva 57%, Tiburones FC 2005 43%.
Heneozergva - Tiburones FC 2005 0:1