Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA Independiente del Chorro Atlético Neiva
Chorro 532 Tactiek N_43w2
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.8 gemiddelde waardering 58.5
excellent Schieten very good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen solid


8e minuut.
Vega rent richting de bal. Mojica legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vega raakt geblesseerd tijdens het duel. Vega neemt de penalty, wat een uithaal! Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - Atlético Neiva 0:1

13e minuut.
Colombatti probeert naar een medespeler te passen. Munar is nu in balbezit. Munar heeft problemen om de bal te vangen. Munar geeft een lange en hoge pass. Espitia springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Kantor onderschept slim de pass. Munar verovert de bal door een tackle van achteren. Munar probeert naar een medespeler te passen. Espitia is nu in balbezit. Espitia haalt uit met een fantastische trap. Loiudice bokst de bal weg.

25e minuut.
Colombatti verovert de bal door een tackle van achteren. Munar verovert de bal door een tackle van achteren. Munar geeft een lange en hoge pass. Villarraga rent richting de bal. Villarraga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Colombatti rent richting de bal. Colombatti passt de bal in één keer door. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza geeft de bal voor. Estili maakt een snoekduik en kopt de bal. Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Tejnóra probeert naar een medespeler te passen. Meza is nu in balbezit. Meza speelt de bal door. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega schiet op doel. Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Tormar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tormar geeft een lange en hoge pass. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ... Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - Atlético Neiva 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Independiente del Chorro 47%, Atlético Neiva 53%.
CA Independiente del Chorro - Atlético Neiva 0:2

53e minuut.
Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Preciado de bal onder controle te krijgen. Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Henderson is nu in balbezit. Tejnóra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Henderson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mojica met een snel genomen vrije trap. Villarraga is nu in balbezit. Villarraga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Colombatti passt de bal in één keer door. Meza is nu in balbezit. Meza met een sublieme pass. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap. Delgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gómez komt het veld opgelopen. Lozano komt het veld opgelopen. Noblet komt het veld opgelopen. Macgregor komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Colombatti geeft de bal voor. Noblet kopt de bal weg. Lozano is nu in balbezit. Lozano schiet op doel. Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - Atlético Neiva 0:3

71e minuut.
Chávez komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Tejnóra is nu in balbezit. Tejnóra passt de bal in één keer door. Noblet heeft problemen om de bal te vangen. Noblet draait met de bal, schiet en ... Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - Atlético Neiva 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Independiente del Chorro 47%, Atlético Neiva 53%.
CA Independiente del Chorro - Atlético Neiva 0:4