Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tequendama F.C. Tiburones FC 2005
Defensiva Tactiek valente
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58 gemiddelde waardering 60.8
solid Schieten solid
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Bùi Dương geeft de bal voor. Semiren probeert de bal met de borst te controleren. Mekehout rent richting de bal. Mekehout draait met de bal, schiet en ... Montenegro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Tiburones FC 2005 1:0

22e minuut.
Toro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laportosa met een sublieme pass. Sütçü bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta onderschept slim de pass. Rašeta draait met de bal, schiet en ... Polanía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Toro passt de bal zonder na te denken. Rašeta rent richting de bal. Cârlea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cârlea krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Pap is nu in balbezit. Chrobak bereikt de bal nog maar net als eerste. Semiren rent richting de bal. Chrobak onderschept slim de pass. Chrobak haalt uit met een fantastische trap. Montenegro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tequendama F.C. 45%, Tiburones FC 2005 55%.
Tequendama F.C. - Tiburones FC 2005 1:0

53e minuut.
Zabijakin verovert de bal door een tackle van achteren. Zečević onderschept slim de pass. Zečević geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Klingberg de bal onder controle te krijgen. Mekehout krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tequendama F.C. 41%, Tiburones FC 2005 59%.
Tequendama F.C. - Tiburones FC 2005 1:0