Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mangles FC Heneozergva
CALP2 Tactiek 4-3-1-2
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 54.5
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Natouri is nu in balbezit. Natouri geeft de bal voor. Argeri kopt de bal weg. Matienzo is nu in balbezit. Matienzo geeft een hoge lob. Kunthana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Tsai-Hung rent richting de bal. Perrotta onderschept slim de pass. Perrotta geeft een lange en hoge pass. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Natouri kopt de bal weg. Tardivo probeert de bal met de borst te controleren. Tardivo geeft de bal voor. Matienzo geeft een hoge lob. Ruckdeschel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tsai-Hung is nu in balbezit. Marcenac speelt de bal door. Sanz met een sublieme pass. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Heneozergva 1:0

26e minuut.
Cornelius is nu in balbezit. Cornelius passt de bal met de wreef. Matienzo heeft problemen om de bal te vangen. Matienzo geeft een hoge lob. Ruckdeschel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sanz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suwannakeeree rent richting de bal. Suwannakeeree geeft de bal voor. Singeorzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Singeorzan draait met de bal, schiet en ... Marcenac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Tardivo geeft de bal voor. Natouri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gallego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruckdeschel is nu in balbezit. Ruckdeschel geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Kunthana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Natouri geeft de bal voor. Tsai-Hung kopt de bal weg. Singeorzan rent richting de bal. Singeorzan draait met de bal, schiet en ... Marcenac probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Matienzo is nu in balbezit. Matienzo speelt de bal door. Gallego rent richting de bal. Ruckdeschel verovert de bal door een tackle van achteren. Ruckdeschel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cornelius probeert naar een medespeler te passen. Matienzo rent richting de bal. Matienzo geeft een hoge lob. Ruckdeschel springt en kopt de bal. Kunthana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Heneozergva 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangles FC 45%, Heneozergva 55%.
Mangles FC - Heneozergva 2:0

47e minuut.
Matienzo passt de bal met de wreef. Cornelius geeft een lange en hoge pass. Ruckdeschel heeft problemen om de bal te vangen. Ruckdeschel haalt uit met een fantastische trap. Bernal probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perrotta neemt de hoekschop. Matienzo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Sanz met een sublieme pass. Singeorzan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polanía. Polanía krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Tardivo onderschept slim de pass. Perrotta speelt de bal door. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius geeft een hoge lob. Ruckdeschel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Polanía bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius geeft een lange en hoge pass. Matienzo rent richting de bal. Matienzo draait met de bal, schiet en ... Kunthana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Heneozergva 3:0

65e minuut.
Doeltrap. Wisutratsami komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Perrotta kopt de bal weg. Cornelius probeert naar een medespeler te passen. Matienzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matienzo geeft een lange en hoge pass. Ruckdeschel maakt een snoekduik en kopt de bal. Kunthana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Polanía onderschept slim de pass. Polanía passt de bal in één keer door. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius geeft een lange en hoge pass. Ruckdeschel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Dikan met een sublieme pass. Wisutratsami is nu in balbezit. Argeri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wisutratsami raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wisutratsami kan niet meer verder spelen. Domínguez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangles FC 31%, Heneozergva 69%.
Mangles FC - Heneozergva 3:0