Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO CA Independiente del Chorro
CvmbalEO Tactiek Chorro 532
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 60.6
excellent Schieten formidable
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Villarraga verovert de bal door een tackle van achteren. Villarraga speelt de bal door. Espitia rent richting de bal. Espitia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO - CA Independiente del Chorro 0:1

8e minuut.
Camus kopt de bal weg. León probeert naar een medespeler te passen. Tibasosa geeft een lange en hoge pass. Mühren bereikt de bal nog maar net als eerste. Mühren schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Tibasosa met een sublieme pass. Klungelig pakt León de bal. Villarraga begaat een overtreding. Villarraga krijgt een gele kaart. León is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Camus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Klungelig pakt León de bal. Bigalis rent richting de bal. León verovert de bal door een tackle van achteren. León geeft de bal voor. Cabrera maakt een snoekduik en kopt de bal. Delgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
León met een sublieme pass. Tibasosa heeft problemen om de bal te vangen. Tibasosa geeft een hoge lob. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mühren bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Munar is nu in balbezit. Munar geeft een lange en hoge pass. Páez probeert de bal aan de voet te houden. Villarraga rent richting de bal. Villarraga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Espitia is nu in balbezit. Bosak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosak passt de bal met de wreef. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO - CA Independiente del Chorro 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASOCIACION DEPORTIVO PASTO 60%, CA Independiente del Chorro 40%.
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO - CA Independiente del Chorro 0:2

51e minuut.
Camus rent richting de bal. Camus geeft een lange en hoge pass. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO - CA Independiente del Chorro 1:2

53e minuut.
León rent richting de bal. Henderson verovert de bal door een tackle van achteren. Camus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Camus krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Tibasosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibasosa passt de bal zonder na te denken. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera schiet op doel. Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO - CA Independiente del Chorro 2:2

63e minuut.
Páez is nu in balbezit. Munar is nu in balbezit. Munar passt de bal zonder na te denken. Espitia heeft problemen om de bal te vangen. Espitia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Molina trapt de bal weg van het doel. Restrepo kopt de bal weg. Munar is nu in balbezit. Munar geeft de bal voor. Villarraga springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Páez passt de bal in één keer door. León is nu in balbezit. León passt de bal zonder na te denken. Mühren rent richting de bal. Mühren haalt uit met een fantastische trap. Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Munar rent richting de bal. Camus verovert de bal door een tackle van achteren. Camus speelt de bal door. Mühren bereikt de bal nog maar net als eerste. Mühren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO - CA Independiente del Chorro 3:2

70e minuut.
Rey komt het veld opgelopen. Raucher komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Klungelig pakt Naranjo de bal. Munar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Villarraga de bal. Bigalis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mojica verovert de bal door een tackle van achteren. Bigalis met een sublieme pass. Henderson speelt de bal door. Villarraga is nu in balbezit. Villarraga haalt uit met een fantastische trap. Molina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Mühren kopt de bal weg. Naranjo probeert de bal aan de voet te houden. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO - CA Independiente del Chorro 4:2

88e minuut.
Munar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Villarraga de bal. Villarraga schiet op doel. Molina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO - CA Independiente del Chorro 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASOCIACION DEPORTIVO PASTO 60%, CA Independiente del Chorro 40%.
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO - CA Independiente del Chorro 4:3