Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tiburones FC 2005 Mangles FC
valente Tactiek CALP2
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 56.8
excellent Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Zečević passt de bal met de wreef. Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma passt de bal in één keer door. Rašeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta haalt uit met een fantastische trap. Marcenac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Rašeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Houston verovert de bal door een tackle van achteren. Toma rent richting de bal. Rašeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta draait met de bal, schiet en ... Marcenac bokst de bal weg.

24e minuut.
Laportosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa geeft een lange en hoge pass. Rašeta kopt de bal weg. Toma is nu in balbezit. Toma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Matienzo onderschept slim de pass. Matienzo met een sublieme pass. Ruckdeschel rent richting de bal. Ruckdeschel haalt uit met een fantastische trap. Montenegro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - Mangles FC 0:1

32e minuut.
Laportosa passt de bal met de wreef. Houston rent richting de bal. Toma onderschept slim de pass. Rašeta is nu in balbezit. Rašeta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones FC 2005 45%, Mangles FC 55%.
Tiburones FC 2005 - Mangles FC 0:1

56e minuut.
Toma kopt de bal weg. Klingberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingberg passt de bal zonder na te denken. Rašeta rent richting de bal. Rašeta draait met de bal, schiet en ... Marcenac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tiburones FC 2005 - Mangles FC 1:1

58e minuut.
Laportosa geeft een lange en hoge pass. Perrotta met een sublieme pass. Matienzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matienzo geeft een hoge lob. Ruckdeschel springt en kopt de bal. Montenegro bokst de bal weg.

70e minuut.
Toro passt de bal zonder na te denken. Ruckdeschel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mirseyid. Mirseyid krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Cornelius rent richting de bal. Cornelius passt de bal met de wreef. Daar is Matienzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matienzo geeft een lange en hoge pass. Ruckdeschel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones FC 2005 56%, Mangles FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tiburones FC 2005 - Mangles FC 1:1