Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cassiopeia Die Wilden Widder
Gamma Cass Tactiek GGJ001
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
17 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 47.2
formidable Schieten very good
adequate Passen good
average Verdedigen solid


3e minuut.
Noriega rent richting de bal. Vuorisalmi onderschept slim de pass. Poparda speelt de bal door. Oleszak rent richting de bal. Oleszak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Winger is nu in balbezit. Urrego onderschept slim de pass. Brunmayr is nu in balbezit. Brunmayr schiet op doel. Alui-Gheorghe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Noriega verovert de bal door een tackle van achteren. Noriega geeft de bal voor. Magnani kan de bal niet met de borst controleren. Bełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bełkowski haalt uit met een fantastische trap. Alui-Gheorghe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Brunmayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunmayr passt de bal in één keer door. Urrego rent richting de bal. Urrego draait met de bal, schiet en ... Alui-Gheorghe probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Die Wilden Widder 1:0

21e minuut.
Navarrete onderschept slim de pass. Navarrete speelt de bal door. Urrego is nu in balbezit. Brunmayr is nu in balbezit. Brunmayr haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Die Wilden Widder 2:0

24e minuut.
Romero rent richting de bal. Romero geeft een hoge lob. Urrego rent richting de bal. Urrego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Die Wilden Widder 3:0

30e minuut.
Romero geeft een lange en hoge pass. Inworp. Magnani met de inworp. Poparda is nu in balbezit. Poparda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Magnani is nu in balbezit. Urrego verovert de bal door een tackle van achteren. Urrego passt de bal zonder na te denken. Bełkowski rent richting de bal. Bełkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De Visser bereikt de bal nog maar net als eerste. De Visser passt de bal zonder na te denken. Calogiuri probeert naar een medespeler te passen. Hron bereikt de bal nog maar net als eerste. Hron schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Vuorisalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero geeft een lange en hoge pass. Vuorisalmi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urrego rent richting de bal. Urrego schiet op doel. Alui-Gheorghe bokst de bal weg. Bełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bełkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Die Wilden Widder 4:0

44e minuut.
Chiricheş rent richting de bal. Vuorisalmi is nu in balbezit. Vuorisalmi passt de bal zonder na te denken. Oleszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cassiopeia 54%, Die Wilden Widder 46%.
FC Cassiopeia - Die Wilden Widder 4:0

46e minuut.
Roduit komt het veld opgelopen. Duy Hùng komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Morales geeft de bal voor. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Urrego de bal. Urrego draait met de bal, schiet en ... Duy Hùng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Die Wilden Widder 5:0

55e minuut.
Roduit bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancipe is nu in balbezit. Mancipe passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bełkowski de bal. Bełkowski draait met de bal, schiet en ... Duy Hùng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Roduit geeft een lange en hoge pass. Vuoripuro met een sublieme pass. Urrego rent richting de bal. Daar is Urrego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Die Wilden Widder 6:0

60e minuut.
Daar is Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Visser rent richting de bal. De Visser passt de bal zonder na te denken. Oleszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszak schiet op doel. Vuoripuro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Klungelig pakt Calogiuri de bal. Mancipe speelt de bal door. Bełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bełkowski heeft problemen om de bal te vangen. Bełkowski draait met de bal, schiet en ... Duy Hùng bokst de bal weg. Urrego is nu in balbezit. Urrego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Die Wilden Widder 7:0

64e minuut.
Morales speelt de bal door. Oleszak rent richting de bal. Met opzet legt Lara zijn tegenspeler op de grond. Lara krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Vuorisalmi rent richting de bal. Vuorisalmi passt de bal in één keer door. Chiricheş probeert naar een medespeler te passen. Vuorisalmi is nu in balbezit. Vuorisalmi draait met de bal, schiet en ... Vuoripuro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vuoripuro speelt de bal door. Urrego rent richting de bal. Urrego haalt uit met een fantastische trap. Duy Hùng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Daar is Morales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarrete is nu in balbezit. Navarrete passt de bal in één keer door. Brunmayr is nu in balbezit. Brunmayr schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Morales geeft de bal voor. Bełkowski kopt de bal weg. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego draait met de bal, schiet en ... Duy Hùng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Calogiuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Calogiuri geeft de bal voor. Oleszak is nu in balbezit. Oleszak haalt uit met een fantastische trap. Vuoripuro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cassiopeia 52%, Die Wilden Widder 48%.
FC Cassiopeia - Die Wilden Widder 7:0