Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cataluniafc FC Cassiopeia
4213 Tactiek Gamma Cass
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
27 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 47.7
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Pyziak met een sublieme pass. Casparij rent richting de bal. Casparij passt de bal met de wreef. Salazar is nu in balbezit. Salazar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vuoripuro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Noriega passt de bal in één keer door. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak speelt de bal door. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Vuoripuro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Perduv met een sublieme pass. Morishi is nu in balbezit. Brunmayr verovert de bal door een tackle van achteren. Brunmayr draait met de bal, schiet en ... de la Pava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - FC Cassiopeia 0:1

6e minuut.
Morishi probeert naar een medespeler te passen. Casparij is nu in balbezit. Casparij passt de bal in één keer door. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pyziak speelt de bal door. Saldarriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldarriaga speelt de bal door. Salazar rent richting de bal. Salazar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Salazar controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lama neemt vlug de vrije trap. Morishi is nu in balbezit. Brunmayr onderschept slim de pass. Brunmayr draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pyziak met een sublieme pass. Saldarriaga rent richting de bal. Saldarriaga passt de bal zonder na te denken. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ... Vuoripuro bokst de bal weg.

26e minuut.
Urrego rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shange. Urrego is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Navarrete zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Manolache kan de bal niet met de borst controleren. Urrego is nu in balbezit. Urrego draait met de bal, schiet en ... de la Pava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lara de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saldarriaga zal de hoekschop nemen. Vuoripuro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Navarrete met een sublieme pass. Limperger bereikt de bal nog maar net als eerste. Limperger geeft een lange en hoge pass. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ... Vuoripuro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Perduv geeft een hoge lob. Saldarriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lara krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Limperger geeft een lange en hoge pass. Lama rent richting de bal. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Vuoripuro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cataluniafc - FC Cassiopeia 1:1

41e minuut.
Brunmayr onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Navarrete geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bełkowski is nu in balbezit. Bełkowski schiet op doel. de la Pava bokst de bal weg. Montaña is nu in balbezit. Urrego tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urrego krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cataluniafc 36%, FC Cassiopeia 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cataluniafc - FC Cassiopeia 1:1

48e minuut.
Casparij is nu in balbezit. Casparij passt de bal zonder na te denken. Pyziak is nu in balbezit. Pyziak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vuoripuro met een harde bal richting middenveld. Perduv kopt de bal weg. Salazar rent richting de bal. Salazar schiet op doel. Vuoripuro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Perduv passt de bal in één keer door. Casparij rent richting de bal. Casparij passt de bal met de wreef. Pyziak rent richting de bal. Pyziak geeft een hoge lob. Vuoripuro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - FC Cassiopeia 2:1

52e minuut.
Bełkowski kopt de bal weg. Brunmayr rent richting de bal. Perduv begaat een overtreding. Perduv krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Perduv rent richting de bal. Noriega begaat een overtreding. Perduv is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Perduv zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Casparij bereikt de bal nog maar net als eerste. Casparij draait met de bal, schiet en ... Vuoripuro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - FC Cassiopeia 3:1

59e minuut.
Shange met een sublieme pass. Morishi rent richting de bal. Urrego onderschept slim de pass. Urrego haalt uit met een fantastische trap. de la Pava werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Limperger passt de bal in één keer door. Morales met een sublieme pass. Mancipe probeert naar een medespeler te passen. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego schiet op doel. de la Pava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Mancipe heeft problemen om de bal te vangen. Saldarriaga geeft een lange en hoge pass. Salazar is nu in balbezit. Salazar schiet op doel. Vuoripuro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - FC Cassiopeia 4:1

73e minuut.
Bełkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salazar. Bełkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lara zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Shange bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunmayr onderschept slim de pass. Brunmayr schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Casparij kopt de bal weg. Salazar speelt de bal door. Casparij geeft de bal voor. Saldarriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldarriaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Casparij met een sublieme pass. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak passt de bal zonder na te denken. Salazar is nu in balbezit. Salazar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lara geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Limperger met de inworp. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak draait met de bal, schiet en ... Vuoripuro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Mancipe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak verovert de bal door een tackle van achteren. Pyziak passt de bal met de wreef. Saldarriaga is nu in balbezit. Saldarriaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Saldarriaga met de inworp. Klungelig pakt Pyziak de bal. Pyziak geeft de bal voor. Salazar heeft problemen om de bal te vangen. Salazar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cataluniafc 34%, FC Cassiopeia 66%.
cataluniafc - FC Cassiopeia 4:1