Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA Independiente del Chorro FC Pahf
Chorro 532 Tactiek First
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
37 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 39.9
outstanding Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen good


2e minuut.
Henderson is nu in balbezit. Henderson passt de bal met de wreef. Espitia rent richting de bal. Espitia haalt uit met een fantastische trap. Süreyya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - FC Pahf 1:0

5e minuut.
Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigalis verovert de bal door een tackle van achteren. Bigalis speelt de bal door. Villarraga rent richting de bal. Villarraga schiet op doel. Süreyya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Süreyya niet meer kan verder spelen. Castañeda komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Daar is Espitia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munar is nu in balbezit. Munar passt de bal zonder na te denken. Villarraga is nu in balbezit. Villarraga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - FC Pahf 2:0

13e minuut.
Barros geeft een hoge lob. Monteys kopt de bal weg. Henderson probeert naar een medespeler te passen. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - FC Pahf 3:0

18e minuut.
Restrepo passt de bal met de wreef. Munar probeert naar een medespeler te passen. Villarraga heeft problemen om de bal te vangen. Espitia rent richting de bal. Espitia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bigalis kopt de bal weg. Siručić rent richting de bal. Espitia verovert de bal door een tackle van achteren. Espitia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - FC Pahf 4:0

21e minuut.
Villarraga is nu in balbezit. Siručić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villarraga. Villarraga krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Mojica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojica geeft de bal voor. Daar is Ráday, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarraga is nu in balbezit. Villarraga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bigalis probeert naar een medespeler te passen. Henderson rent richting de bal. Henderson speelt de bal door. Villarraga is nu in balbezit. Villarraga draait met de bal, schiet en ... Castañeda bokst de bal weg.

30e minuut.
Siručić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bigalis met een snelle inworp. Villarraga kan de bal niet met de borst controleren. Villarraga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bigalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráday begaat een overtreding. Bigalis raakt geblesseerd tijdens het duel. Bigalis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Huerta de bal. Espitia onderschept slim de pass. Munar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munar geeft een hoge lob. Villarraga maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - FC Pahf 5:0

33e minuut.
Brumer geeft een lange en hoge pass. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson passt de bal zonder na te denken. Villarraga rent richting de bal. Villarraga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mantelli rent richting de bal. Espitia verovert de bal door een tackle van achteren. Espitia passt de bal met de wreef. Villarraga is nu in balbezit. Villarraga haalt uit met een fantastische trap. Castañeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Brumer verovert de bal door een tackle van achteren. Munar verovert de bal door een tackle van achteren. Munar passt de bal met de wreef. Villarraga is nu in balbezit. Villarraga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Castañeda bokst de bal weg.

43e minuut.
Bigalis verovert de bal door een tackle van achteren. Bigalis passt de bal zonder na te denken. Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - FC Pahf 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Independiente del Chorro 27%, FC Pahf 73%.
CA Independiente del Chorro - FC Pahf 6:0

46e minuut.
Monteys probeert naar een medespeler te passen. Kopek heeft problemen om de bal te vangen. Espitia verovert de bal door een tackle van achteren. Espitia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Brumer rent richting de bal. Espitia onderschept slim de pass. Espitia geeft de bal voor. Villarraga is nu in balbezit. Villarraga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - FC Pahf 7:0

50e minuut.
Simionescu kopt de bal weg. Preciado rent richting de bal. Preciado geeft de bal voor. Espitia is nu in balbezit. Espitia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Munar heeft problemen om de bal te vangen. Munar geeft de bal voor. Brumer heeft problemen om de bal te vangen. Espitia is nu in balbezit. Espitia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Munar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gliniecki komt het veld opgelopen. Castañeda met een harde bal richting middenveld. Henderson kopt de bal weg. Villarraga is nu in balbezit. Villarraga draait met de bal, schiet en ... Castañeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Espitia springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Castañeda trapt de bal weg. Henderson kopt de bal weg. Barros heeft problemen om de bal te vangen. Villarraga rent richting de bal. Villarraga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Henderson met een sublieme pass. Gliniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliniecki passt de bal in één keer door. Bigalis rent richting de bal. Bigalis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bigalis rent richting de bal. Bigalis passt de bal in één keer door. Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga schiet op doel. Castañeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - FC Pahf 8:0

62e minuut.
Gliniecki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Villarraga de bal. Siručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga onderschept slim de pass. Villarraga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Villarraga rent richting de bal. Villarraga geeft een lange en hoge pass. Espitia rent richting de bal. Espitia haalt uit met een fantastische trap. Castañeda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - FC Pahf 9:0

73e minuut.
Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga passt de bal zonder na te denken. Espitia rent richting de bal. Espitia schiet op doel. Castañeda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Independiente del Chorro - FC Pahf 10:0

74e minuut.
Gliniecki geeft de bal voor. Klungelig pakt Bigalis de bal. Bigalis passt de bal met de wreef. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Restrepo met een sublieme pass. Mantelli geeft een hoge lob. Monteys is nu in balbezit. Monteys haalt uit met een fantastische trap. Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Independiente del Chorro 19%, FC Pahf 81%.
CA Independiente del Chorro - FC Pahf 10:0