Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pahf Heneozergva
First Tactiek 4-3-1-2
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.6 gemiddelde waardering 56.1
good Schieten excellent
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen solid


6e minuut.
Robledo rent richting de bal. Robledo probeert naar een medespeler te passen. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán haalt uit met een fantastische trap. Castañeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pahf - Heneozergva 0:1

8e minuut.
Sanz probeert naar een medespeler te passen. Wisutratsami is nu in balbezit. Ráday maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ráday naar de kleedkamers voor een vroege douche.

11e minuut.
Brumer verovert de bal door een tackle van achteren. Brumer probeert naar een medespeler te passen. Robledo met een sublieme pass. Wisutratsami rent richting de bal. Wisutratsami haalt uit met een fantastische trap. Castañeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pahf - Heneozergva 0:2

14e minuut.
Wisutratsami bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisutratsami passt de bal in één keer door. Millán rent richting de bal. Millán schiet op doel. Castañeda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pahf - Heneozergva 0:3

18e minuut.
Suwannakeeree geeft de bal voor. Wisutratsami is nu in balbezit. Robledo met een sublieme pass. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pahf - Heneozergva 0:4

27e minuut.
Velandia geeft een hoge lob. Wisutratsami kopt de bal weg. Mantelli rent richting de bal. Millán onderschept slim de pass. Millán haalt uit met een fantastische trap. Castañeda bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Sanz kopt de bal weg. Daar is Robledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robledo geeft de bal voor. Wisutratsami bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisutratsami schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Brumer de bal. Millán is nu in balbezit. Millán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Bernal verovert de bal door een tackle van achteren. Bernal geeft een hoge lob. Millán rent richting de bal. Millán haalt uit met een fantastische trap. Castañeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsai-Hung komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pahf 64%, Heneozergva 36%.
FC Pahf - Heneozergva 0:4

46e minuut.
Kim komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Garavito trapt de bal weg van het doel. Robledo met een sublieme pass. Tsai-Hung is nu in balbezit. Tsai-Hung haalt uit met een fantastische trap. Castañeda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pahf - Heneozergva 0:5

48e minuut.
Monteys met een sublieme pass. Dybula is nu in balbezit. Dybula passt de bal zonder na te denken. Tsai-Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsai-Hung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Flankenwolf kopt de bal weg. Dybula rent richting de bal. Dybula passt de bal in één keer door. Monteys is nu in balbezit. Monteys haalt uit met een fantastische trap. Ruiz bokst de bal weg. Klungelig pakt Barros de bal. Dybula bereikt de bal nog maar net als eerste. Velandia begaat een overtreding. Velandia krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Barros onderschept slim de pass. Barros passt de bal met de wreef. Sanz met een sublieme pass. Tsai-Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsai-Hung haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Robledo onderschept slim de pass. Robledo met een sublieme pass. Velandia rent richting de bal. Velandia passt de bal zonder na te denken. Millán is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Robledo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barros kopt de bal weg. Sanz speelt de bal door. Tsai-Hung heeft problemen om de bal te vangen. Tsai-Hung schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Flankenwolf probeert naar een medespeler te passen. Brumer bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán onderschept slim de pass. Millán haalt uit met een fantastische trap. Castañeda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pahf - Heneozergva 0:6

64e minuut.
Millán speelt de bal door. Sanz rent richting de bal. Sanz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tsai-Hung de bal. Tsai-Hung draait met de bal, schiet en ... Castañeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Sanz speelt de bal door. Daar is Millán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robledo is nu in balbezit. Millán rent richting de bal. Millán schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Castañeda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Tsai-Hung is nu in balbezit. Tsai-Hung schiet op doel. Castañeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pahf - Heneozergva 0:7

68e minuut.
Mantelli met een sublieme pass. Barros rent richting de bal. Tsai-Hung onderschept slim de pass. Millán is nu in balbezit. Millán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Robledo probeert naar een medespeler te passen. Millán is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mantelli. Mantelli krijgt een gele kaart. Millán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Velandia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tsai-Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsai-Hung draait met de bal, schiet en ... Castañeda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pahf - Heneozergva 0:8

78e minuut.
Millán kopt de bal weg. Tsai-Hung rent richting de bal. Robledo rent richting de bal. Robledo geeft de bal voor. Millán krijgt zijn hoofd ertegen. Castañeda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pahf - Heneozergva 0:9

80e minuut.
Mantelli passt de bal in één keer door. Sanz heeft problemen om de bal te vangen. Sanz passt de bal in één keer door. Tsai-Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsai-Hung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Simionescu rent richting de bal. Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Millán geeft een lange en hoge pass. Tsai-Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsai-Hung schiet op doel. Castañeda bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pahf 66%, Heneozergva 34%.
FC Pahf - Heneozergva 0:9