Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bucara Team Goferva FC
211209 Tactiek 6.3-NIzq
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
58.3 gemiddelde waardering 58.5
excellent Schieten very good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Maciaszczyk probeert naar een medespeler te passen. Chyłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyłek passt de bal zonder na te denken. Rodas is nu in balbezit. Rodas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Tinjacá met een sublieme pass. Guerra is nu in balbezit. Guerra passt de bal zonder na te denken. Pintão rent richting de bal. Pintão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Peña probeert naar een medespeler te passen. Maciaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciaszczyk geeft een hoge lob. Rodas is nu in balbezit. Rodas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Czub met een snelle inworp. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña is nu in balbezit. Peña haalt uit met een fantastische trap. Larrota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zhabuk komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Maciaszczyk geeft de bal voor. Rodas rent richting de bal. del Castillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. del Castillo krijgt een gele kaart. Rodas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuytubahar komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Peña is nu in balbezit. Peña passt de bal met de wreef. Bocanegra heeft problemen om de bal te vangen. Bocanegra haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Verdugo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Frazzon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bucara Team 39%, Goferva FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bucara Team - Goferva FC 0:0

57e minuut.
Klungelig pakt Zhabuk de bal. Zhabuk geeft de bal voor. Chyłek kopt de bal weg. Kuytubahar is nu in balbezit. Kuytubahar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Tinjacá bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintão probeert naar een medespeler te passen. Veneziano verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Samotsvetov de bal. Samotsvetov schiet op doel. Martínez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Samotsvetov is nu in balbezit. Villegas rent richting de bal. Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov schiet op doel. Martínez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucara Team - Goferva FC 0:1

73e minuut.
Bolaños geeft de bal voor. Peña kan de bal niet met de borst controleren. Becerra met een sublieme pass. Frazzon is nu in balbezit. Frazzon schiet op doel. Vernon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bucara Team - Goferva FC 1:1

76e minuut.
Inworp. Chyłek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolaños geeft de bal voor. Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Napolitano geeft een hoge lob. Pintão is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Napolitano. Napolitano krijgt een gele kaart. Pintão is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. del Castillo wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kuytubahar verovert de bal door een tackle van achteren. Maciaszczyk is nu in balbezit. Kuytubahar rent richting de bal. Maciaszczyk is nu in balbezit. Maciaszczyk schiet op doel. Vernon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. del Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Frazzon is nu in balbezit. Frazzon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucara Team - Goferva FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bucara Team 33%, Goferva FC 67%.
Bucara Team - Goferva FC 2:1