Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cebollitas F.C No tengo tennis
ginkgo 2ATTv2 Tactiek 4-4-2
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 59.5
good Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Salata kopt de bal weg. Faron geeft de bal voor. Monagas kopt de bal weg. Woś rent richting de bal. Woś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Salata rent richting de bal. Salata geeft een hoge lob. Victoor kopt de bal weg. Burlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlădeanu draait met de bal, schiet en ... Majewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Faron rent richting de bal. Omgiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Omgiewicz passt de bal zonder na te denken. Sarkissian rent richting de bal. Sarkissian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Victoor probeert naar een medespeler te passen. Omgiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Omgiewicz met een sublieme pass. Burlădeanu rent richting de bal. Burlădeanu haalt uit met een fantastische trap. Majewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Albornoz probeert naar een medespeler te passen. Omgiewicz is nu in balbezit. Sarkissian rent richting de bal. Sarkissian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cebollitas F.C - No tengo tennis 0:1

30e minuut.
Omgiewicz passt de bal in één keer door. Albornoz is nu in balbezit. Albornoz passt de bal in één keer door. Sarkissian rent richting de bal. Sarkissian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Pastor is nu in balbezit. Omgiewicz rent richting de bal. Omgiewicz geeft een lange en hoge pass. Sarkissian is nu in balbezit. Sarkissian schiet op doel. Paal! Majewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Salomón met een sublieme pass. Omgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Omgiewicz probeert naar een medespeler te passen. Burlădeanu is nu in balbezit. Burlădeanu schiet op doel. Majewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Albornoz neemt vlug de vrije trap. Burlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlădeanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sarkissian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarkissian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sarkissian is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Batrić. Sarkissian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Omgiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sarkissian maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cebollitas F.C - No tengo tennis 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cebollitas F.C 64%, No tengo tennis 36%.
Cebollitas F.C - No tengo tennis 0:2

63e minuut.
Victoor bereikt de bal nog maar net als eerste. Victoor passt de bal in één keer door. Burlădeanu rent richting de bal. Omgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Omgiewicz haalt uit met een fantastische trap. Majewski bokst de bal weg.

67e minuut.
Pastor met een sublieme pass. Burlădeanu is nu in balbezit. Met opzet legt Paździoch zijn tegenspeler op de grond. Paździoch is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

68e minuut.
Albornoz probeert naar een medespeler te passen. Omgiewicz rent richting de bal. Omgiewicz passt de bal zonder na te denken. Sarkissian is nu in balbezit. Sarkissian draait met de bal, schiet en ... Majewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Victoor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Omgiewicz de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kardasz. Kardasz krijgt een gele kaart. Omgiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Victoor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Burlădeanu is nu in balbezit. Burlădeanu schiet op doel. Majewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Monagas kopt de bal weg. Mohammed heeft problemen om de bal te vangen. Woś rent richting de bal. Woś schiet op doel. Wal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cebollitas F.C 63%, No tengo tennis 37%.
Cebollitas F.C - No tengo tennis 0:2