Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Pichurrios Juventus L.D
433 Tactiek Bueno ya
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 49.1
good Schieten very good
good Passen adequate
good Verdedigen solid


8e minuut.
Luengas geeft de bal voor. Mərdanov probeert de bal aan de voet te houden. Madrid kopt de bal weg. Mərdanov is nu in balbezit. Mərdanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Madrid met de inworp. Mərdanov met een sublieme pass. Villota is nu in balbezit. Villota schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Masciari geeft de bal voor. Inworp. Madrid met een snelle inworp. Mərdanov rent richting de bal. Mərdanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mumtazi geeft een lange en hoge pass. Madrid is nu in balbezit. Madrid met een sublieme pass. Mərdanov is nu in balbezit. Mərdanov schiet op doel. Wędzonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Villota bereikt de bal nog maar net als eerste. Villota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pascale rent richting de bal. Madrid verovert de bal door een tackle van achteren. Madrid probeert naar een medespeler te passen. Mərdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mərdanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Villota rent richting de bal. Madrid is nu in balbezit. Madrid met een sublieme pass. Mərdanov is nu in balbezit. Mərdanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - Juventus L.D 0:1

29e minuut.
Mumtazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming verovert de bal door een tackle van achteren. Leming geeft de bal voor. Daar is Viirna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viirna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pichurrios 54%, Juventus L.D 46%.
Los Pichurrios - Juventus L.D 0:1

46e minuut.
Viirna bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero geeft een lange en hoge pass. Mərdanov is nu in balbezit. Mərdanov schiet op doel. Wędzonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Masciari heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosiński speelt de bal door. Mərdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrid rent richting de bal. Madrid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - Juventus L.D 0:2

61e minuut.
Majowicz speelt de bal door. Villota is nu in balbezit. Mərdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mərdanov draait met de bal, schiet en ... Wędzonka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Daar is Canizalez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oberlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberlan geeft een lange en hoge pass. Viirna rent richting de bal. Viirna haalt uit met een fantastische trap. Oğuzlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - Juventus L.D 1:2

79e minuut.
Majowicz probeert naar een medespeler te passen. Mərdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Luengas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luengas krijgt een gele kaart. Mərdanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villota wilt de vrije trap nemen. Gajda controleert de bal met de borst. Mərdanov bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pichurrios 55%, Juventus L.D 45%.
Los Pichurrios - Juventus L.D 1:2