Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bucara Team Gunners SK
211209 Tactiek 2021
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
57.4 gemiddelde waardering 68.4
very good Schieten incredible
solid Passen formidable
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Danero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda geeft een lange en hoge pass. Giovacchini rent richting de bal. Giovacchini haalt uit met een fantastische trap. Martínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Siailis rent richting de bal. Siailis geeft een hoge lob. Danero kopt de bal weg. Ojeda geeft een hoge lob. Giovacchini maakt een snoekduik en kopt de bal. Martínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giovacchini is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryser met een snelle inworp. Siailis probeert naar een medespeler te passen. Ryser geeft een hoge lob. Sakrajecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ojeda heeft problemen om de bal te vangen. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Siailis rent richting de bal. Siailis geeft een lange en hoge pass. Sakrajecki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Nedeljković verovert de bal door een tackle van achteren. Nedeljković geeft een hoge lob. Napolitano rent richting de bal. Giovacchini onderschept slim de pass. Giovacchini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cáceres rent richting de bal. Sakrajecki onderschept slim de pass. Sakrajecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bucara Team - Gunners SK 0:1

20e minuut.
Inworp. Zhabuk komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Sakrajecki geeft de bal voor. Klungelig pakt Giovacchini de bal. Wat een zware overtreding van Peña ... Strafschop! Peña krijgt een gele kaart. Giovacchini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sakrajecki neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Martínez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucara Team - Gunners SK 0:2

33e minuut.
Giovacchini controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kuytubahar komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Ryser passt de bal in één keer door. Ojeda met een sublieme pass. Ryser met een sublieme pass. Ojeda geeft de bal voor. Sakrajecki krijgt zijn hoofd ertegen. Martínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Banán heeft problemen om de bal te vangen. Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Deinoras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuytubahar raakt geblesseerd tijdens het duel. Maciaszczyk wilt de vrije trap nemen. Sissoko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Maciaszczyk met een sublieme pass. Chyłek rent richting de bal. Chyłek geeft een lange en hoge pass. Bocanegra maakt een snoekduik en kopt de bal. Sissoko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucara Team - Gunners SK 1:2

44e minuut.
Siailis geeft een lange en hoge pass. Sakrajecki kopt de bal weg. Daar is Maciaszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giovacchini verovert de bal door een tackle van achteren. Giovacchini schiet op doel. Martínez bokst de bal weg.

45e minuut.
Napolitano heeft problemen om de bal te vangen. Zhabuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhabuk geeft een lange en hoge pass. Giovacchini rent richting de bal. Giovacchini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bucara Team 59%, Gunners SK 41%.
Bucara Team - Gunners SK 1:2

46e minuut.
Frazzon komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Deinoras kopt de bal weg. Durovac probeert de bal met de borst te controleren. Durovac geeft een lange en hoge pass. Giovacchini rent richting de bal. Giovacchini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Danero passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Peña de bal. Veneziano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajecki onderschept slim de pass. Sakrajecki draait met de bal, schiet en ... Martínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Zhabuk probeert de bal aan de voet te houden. Sakrajecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajecki passt de bal zonder na te denken. Giovacchini rent richting de bal. Giovacchini schiet op doel. Martínez bokst de bal weg.

85e minuut.
Maciaszczyk speelt de bal door. Chyłek is nu in balbezit. Chyłek passt de bal met de wreef. Kuytubahar rent richting de bal. Kuytubahar draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bucara Team - Gunners SK 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bucara Team 43%, Gunners SK 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bucara Team - Gunners SK 2:2