Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Pepes F.C No tengo tennis
attttttttttt Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
1 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 10
53.2 gemiddelde waardering 59.5
solid Schieten formidable
solid Passen excellent
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Roldán verovert de bal door een tackle van achteren. Roldán probeert naar een medespeler te passen. Teletubiański met een sublieme pass. Burlădeanu is nu in balbezit. Burlădeanu draait met de bal, schiet en ... Moreno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Sarkissian bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarkissian onderschept slim de pass. Sarkissian schiet op doel. Moreno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - No tengo tennis 0:1

14e minuut.
Sarkissian rent richting de bal. Sarkissian speelt de bal door. Burlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlădeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - No tengo tennis 0:2

16e minuut.
Ngo Hin rent richting de bal. Ngo Hin passt de bal in één keer door. Victoor probeert naar een medespeler te passen. Omgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarkissian is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - No tengo tennis 0:3

21e minuut.
Omgiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Victoor speelt de bal door. Burlădeanu rent richting de bal. Burlădeanu haalt uit met een fantastische trap. Moreno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - No tengo tennis 0:4

31e minuut.
Pastor rent richting de bal. Pastor passt de bal zonder na te denken. Sarkissian rent richting de bal. Sarkissian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - No tengo tennis 0:5

34e minuut.
Mohammed kopt de bal weg. Albornoz rent richting de bal. Albornoz passt de bal met de wreef. Sarkissian rent richting de bal. Sarkissian schiet op doel. Moreno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Pastor probeert naar een medespeler te passen. Sarkissian bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański begaat een overtreding. Teletubiański krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pepes F.C 58%, No tengo tennis 42%.
Los Pepes F.C - No tengo tennis 0:5

49e minuut.
Inworp. Bătrânu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Omgiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rybka kan de bal niet met de borst controleren. Burlădeanu rent richting de bal. Burlădeanu schiet op doel. Moreno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Ngo Hin geeft een lange en hoge pass. Teletubiański rent richting de bal. Omgiewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Omgiewicz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

75e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor geeft een lange en hoge pass. Burlădeanu is nu in balbezit. Burlădeanu schiet op doel. Moreno probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Victoor met de inworp. Burlădeanu is nu in balbezit. Burlădeanu passt de bal zonder na te denken. Sarkissian rent richting de bal. Sarkissian schiet op doel. Moreno bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pepes F.C 51%, No tengo tennis 49%.
Los Pepes F.C - No tengo tennis 0:5