Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fazerg Sports Cebollitas F.C
Att 2.1 Tactiek ginkgo 2ATTv2
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.3 gemiddelde waardering 55.4
formidable Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Salinas controleert de bal met de borst. Salinas passt de bal met de wreef. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna draait met de bal, schiet en ... Majewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Cebollitas F.C 1:0

16e minuut.
Salata geeft een hoge lob. Tselepis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tselepis schiet op doel. Dal Porto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shin-Wa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fazerg Sports - Cebollitas F.C 1:1

20e minuut.
Aghassyan probeert naar een medespeler te passen. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna met een sublieme pass. Triviño is nu in balbezit. Triviño draait met de bal, schiet en ... Majewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Triviño passt de bal met de wreef. Aghassyan is nu in balbezit. Aghassyan passt de bal zonder na te denken. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna draait met de bal, schiet en ... Paal! Majewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Barbosa heeft problemen om de bal te vangen. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gamarra krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Salomón speelt de bal door. Fumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumo geeft een hoge lob. Woś rent richting de bal. Woś geeft een hoge lob. Shin-Wa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Salinas probeert de bal met de borst te controleren. Salinas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Salata de bal. Kurtyka onderschept slim de pass. Kurtyka draait met de bal, schiet en ... Majewski bokst de bal weg.

40e minuut.
Salata bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas verovert de bal door een tackle van achteren. Salinas probeert naar een medespeler te passen. Triviño rent richting de bal. Triviño haalt uit met een fantastische trap. Majewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Gamarra met een sublieme pass. Aghassyan is nu in balbezit. Aghassyan passt de bal zonder na te denken. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño draait met de bal, schiet en ... Majewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Ullmann geeft een lange en hoge pass. Kurtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtyka passt de bal met de wreef. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazerg Sports 51%, Cebollitas F.C 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fazerg Sports - Cebollitas F.C 1:1

46e minuut.
Ivashenka komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Faron is nu in balbezit. Faron passt de bal met de wreef. Fumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño verovert de bal door een tackle van achteren. Triviño schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Dal Porto probeert de bal met de borst te controleren. Woś is nu in balbezit. Dal Porto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Dal Porto moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dal Porto schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

57e minuut.
Shin-Wa met een sublieme pass. Aghassyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Fumo de bal. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Cebollitas F.C 2:1

60e minuut.
Daar is Woś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woś passt de bal met de wreef. Tselepis is nu in balbezit. Tselepis haalt uit met een fantastische trap. Shin-Wa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fazerg Sports - Cebollitas F.C 2:2

61e minuut.
Woś speelt de bal door. Głusejdo is nu in balbezit. Głusejdo passt de bal zonder na te denken. Ivashenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivashenka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Majewski bokst de bal weg. Triviño is nu in balbezit. Triviño draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Cebollitas F.C 3:2

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ćuk komt het veld opgelopen. Cofała komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Monagas met een sublieme pass. Woś probeert naar een medespeler te passen. Tselepis rent richting de bal. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Monagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Monagas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fazerg Sports - Cebollitas F.C 3:3

78e minuut.
Buitenspel voor Tselepis. Goede buitenspelval van de verdediging. Rymaszewski komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Rymaszewski onderschept slim de pass. Rymaszewski geeft een hoge lob. Luna rent richting de bal. Luna haalt uit met een fantastische trap. Majewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Cebollitas F.C 4:3

83e minuut.
Batrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Batrić geeft een hoge lob. Gajtkowski geeft de bal voor. Ćuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćuk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Salata verovert de bal door een tackle van achteren. Salata geeft een lange en hoge pass. Tselepis kopt de bal weg. Monagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Monagas draait met de bal, schiet en ... Shin-Wa bokst de bal weg. Gajtkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Woś rent richting de bal. Woś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fazerg Sports - Cebollitas F.C 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazerg Sports 55%, Cebollitas F.C 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fazerg Sports - Cebollitas F.C 4:4