Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus L.D F.C. Young Sport Btá⚡️
Bueno ya Tactiek Total ATK
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
45.8 gemiddelde waardering 58.5
good Schieten excellent
good Passen good
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Żulewski neemt vlug de vrije trap. Amca kopt de bal weg. Uzak geeft een hoge lob. Sekin is nu in balbezit. Sekin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Köylüoğlu geeft een lange en hoge pass. Żulewski heeft problemen om de bal te vangen. Uzak speelt de bal door. Sekin is nu in balbezit. Sekin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Żulewski geeft een lange en hoge pass. Egüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Egüz speelt de bal door. Amca geeft de bal voor. Sekin maakt een snoekduik en kopt de bal. Oğuzlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Mumtazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumtazi geeft een lange en hoge pass. Mərdanov is nu in balbezit. Mərdanov haalt uit met een fantastische trap. Zamora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus L.D - F.C. Young Sport Btá⚡️ 1:0

45e minuut.
Mərdanov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Banguero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus L.D 65%, F.C. Young Sport Btá⚡️ 35%.
Juventus L.D - F.C. Young Sport Btá⚡️ 1:0

54e minuut.
Lilletvedt verovert de bal door een tackle van achteren. Lilletvedt met een sublieme pass. Żulewski is nu in balbezit. Amca verovert de bal door een tackle van achteren. Amca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Uzak rent richting de bal. Uzak geeft een hoge lob. Lozano probeert de bal aan de voet te houden. Amca rent richting de bal. Amca geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Madrid is nu in balbezit. Egüz onderschept slim de pass. Żulewski maakt een afschuwelijke overtreding. Żulewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus L.D 67%, F.C. Young Sport Btá⚡️ 33%.
Juventus L.D - F.C. Young Sport Btá⚡️ 1:0