Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Pichurrios RMSUAR
433 Tactiek Táctica c
61% Balbezit 39%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 43.5
solid Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen average


4e minuut.
Monzón passt de bal met de wreef. Ahumada rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Gajda ... Strafschop! Gajda krijgt een gele kaart. Ahumada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Monzón kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lecornu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Ringo passt de bal met de wreef. Leming rent richting de bal. Leming passt de bal zonder na te denken. Viirna bereikt de bal nog maar net als eerste. Viirna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Monzón passt de bal zonder na te denken. Urbina rent richting de bal. Luengas rent richting de bal. Urbina onderschept slim de pass. Urbina draait met de bal, schiet en ... Lecornu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lecornu met een harde bal richting middenveld. Urbina probeert naar een medespeler te passen. Ahumada rent richting de bal. Ahumada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Grubač rent richting de bal. Viirna rent richting de bal. Coldani onderschept slim de pass. Grubač bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubač haalt uit met een fantastische trap. Misiewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Ringo speelt de bal door. Pascale heeft problemen om de bal te vangen. Pascale probeert naar een medespeler te passen. Ringo rent richting de bal. Ringo geeft de bal voor. Misiewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pichurrios 40%, RMSUAR 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Pichurrios - RMSUAR 0:0

46e minuut.
Daar is Coldani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iriarte geeft de bal voor. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina schiet op doel. Luengas probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Briceño neemt de hoekschop. Lecornu bokst de bal weg.

49e minuut.
Briceño kopt de bal weg. Monzón rent richting de bal. Gajda onderschept slim de pass. Grubač is nu in balbezit. Grubač draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Masciari passt de bal met de wreef. Ringo heeft problemen om de bal te vangen. Ringo geeft de bal voor. Grubač krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - RMSUAR 1:0

70e minuut.
Ringo geeft de bal voor. Monzón rent richting de bal. Monzón probeert naar een medespeler te passen. Urbina rent richting de bal. Urbina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gajda rent richting de bal. Gajda passt de bal met de wreef. Pascale bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascale geeft een hoge lob. Viirna springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sagae heeft problemen om de bal te vangen. Dedé geeft een hoge lob. Guerra kopt de bal weg. Pascale is nu in balbezit. Pascale geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pascale geeft een hoge lob. Iriarte heeft problemen om de bal te vangen. Leming bereikt de bal nog maar net als eerste. Viirna bereikt de bal nog maar net als eerste. Viirna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pichurrios 32%, RMSUAR 68%.
Los Pichurrios - RMSUAR 1:0