Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gunners SK Goferva FC
2021 Tactiek 7.3-D
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
69.5 gemiddelde waardering 58.7
incredible Schieten very good
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Villegas met een snelle inworp. Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov probeert naar een medespeler te passen. Aldao rent richting de bal. Aldao haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Sakrajecki passt de bal zonder na te denken. Stachurski is nu in balbezit. Stachurski speelt de bal door. Sakrajecki is nu in balbezit. Sakrajecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bolaños geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stachurski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sakrajecki is nu in balbezit. Sakrajecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Verdugo probeert naar een medespeler te passen. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Siailis begaat een overtreding. Siailis krijgt een gele kaart. Házi kopt de bal weg. Ryser rent richting de bal. Aldao begaat een overtreding. Ryser wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ryser zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Giovacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovacchini haalt uit met een fantastische trap. Nicoletti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners SK - Goferva FC 1:0

30e minuut.
Stachurski rent richting de bal. Stachurski passt de bal in één keer door. Siailis speelt de bal door. Giovacchini rent richting de bal. Giovacchini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Stachurski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sakrajecki is nu in balbezit. Giovacchini is nu in balbezit. Giovacchini draait met de bal, schiet en ... Nicoletti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Verdugo kopt de bal weg. Sakrajecki rent richting de bal. Sakrajecki passt de bal met de wreef. Siailis bereikt de bal nog maar net als eerste. Siailis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Siailis verovert de bal door een tackle van achteren. Siailis geeft een lange en hoge pass. Daar is Bolaños, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakrajecki rent richting de bal. Sakrajecki draait met de bal, schiet en ... Nicoletti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Villegas heeft problemen om de bal te vangen. Villegas passt de bal zonder na te denken. Pintão rent richting de bal. Pintão geeft een hoge lob. Samotsvetov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Sissoko met een harde bal richting middenveld. Villegas kopt de bal weg. Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunners SK 34%, Goferva FC 66%.
Gunners SK - Goferva FC 1:0

47e minuut.
Stachurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños is nu in balbezit. Stachurski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stachurski krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Becerra speelt de bal door. Házi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryser bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryser geeft de bal voor. Sakrajecki heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Házi geeft de bal voor. Siailis kopt de bal weg. Tinjacá controleert de bal met de borst. Giovacchini rent richting de bal. Giovacchini schiet op doel. Nicoletti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Nicoletti probeert naar een medespeler te passen. Ryser kopt de bal weg. Verdugo heeft problemen om de bal te vangen. Giovacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovacchini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Nedeljković rent richting de bal. Villegas onderschept slim de pass. Villegas probeert naar een medespeler te passen. Samotsvetov rent richting de bal. Samotsvetov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Pintão rent richting de bal. Samotsvetov heeft problemen om de bal te vangen. Samotsvetov passt de bal met de wreef. Pintão rent richting de bal. Pintão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Stachurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachurski geeft de bal voor. Giovacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovacchini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners SK - Goferva FC 2:0

86e minuut.
Bolaños rent richting de bal. Bolaños geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Banán de bal onder controle te krijgen. Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov geeft de bal voor. Sissoko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Házi probeert de bal met de borst te controleren. Pintão bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners SK - Goferva FC 2:1

88e minuut.
Banán bereikt de bal nog maar net als eerste. Banán geeft een lange en hoge pass. Sakrajecki kopt de bal weg. Giovacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovacchini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunners SK 35%, Goferva FC 65%.
Gunners SK - Goferva FC 2:1